Лечението на рак включва оперативно отстраняване на туморното огнище и все още най-често срещаното лечение е лъчетерапията, химиотерапията или комбинация между тях. Целта е туморът да бъде отстранен и клетъчното делене на раковата клетка да бъде спряно. В организма обаче се натрупват тежки метали, радиация и токсини. Те предизвикват насищане на свободни радикали, които са причина за отслабването на имунитета и появата на редица странични ефекти като гадене, повръщане, загуба на апетит, загуба на окосмяване, отпадналост, сърбежи и обриви и др.

Как да по-бързо да се възстановим след химиотерапия и лъчетерпия?

Страничните ефекти от лечението могат да бъдат повлияни ако се приемат антиоксиданти, които да деактивират свободните радикали.

Деактивирането им се дължи на отдаване на един свободен електрон от антиоксидантите, който попада в електронната обвивка на радикала и образува връзка. Електронът се свързва с електрона на свободния радикал и реактивоспособността му се деактивира - т.е. тези молекули и йони вече не са свободни радикали, вече не са опасни за тялото.

Антиоксидантите имат и друга много важна функция

Те подобряват имунната реакция към различни видове вируси и бактерии и подпомагат възстановителните функции на организма. По време на химиотерапия и лъчетерапия организмът има най-голяма нужда от силна имунна защита, с която всички здрави клетки да се съхранят и да продължат да функционират нормално, без да са засегнати от лечението.

Иновативният продукт ROVATEN съдържа много силен комплекс антиоксидантни, които са специално подбрани, така че да уловят и деактивират всички радикали, натрупани при лечението с химиотерапия или лъчетерапия.

ROVATEN действа на клетъчно ниво, като улавя всички токсини, тежки метали и вредни вещества. Той ги адсорбира върху порестата си структура чрез съдържащия се в него Клиноптилолит КЛС Pb-Cd. Токсините се извеждат от организма и клетките започват да работят нормално. Страничните ефекти все по-малко се проявяват, докато в един момент изчезват напълно. Гаденето постепенно изчезва, стомашният дискомфорт избледнява, апетитът се възвръща. Някои пациенти споделят за бързо възстановяване на показателите в кръвната картина и по-специално в нивата на хемоглобина.

Известно е, че туморите се развиват в кисела среда и затова е важно да се приемат по-алкални храни и да се поддържа нормално pH на средата. Друга важна характеристика на ROVATEN е, че успешно възстановява киселинно-алкалния баланс в организма.

Приемането на ROVATEN за няколко месеца позволява средата да се нормализира. Това пречи на раковите клетки, които се делят най-бързо и успешно в кисела среда.

Вижте повече за ROVATEN тук!

Рекламна публикация.