Още преди повече от 25 години една малка българска фирма се припознава в една голяма цел - да подслади живота на хората, да укрепи тяхното здраве и в процеса да допринесе за една по-добра България.

Така, позовавайки се на важността и полезността на пчелните продукти във всекидневието, екипът зад Honey Style започва да работи с български биологично сертифицирани пчелари из цялата страна и да разпространява хубавия български био мед по света и у нас.

Съсредоточен върху своята мисия, екипът на българската марка Honey Style обаче не се спира само до пчелния мед - напротив, търси иновативни начини да измисли такива вкусове, които да се комбинират с меда и да създадат още повече поводи за хапване на здравословно лакомство. Така се раждат всякакви иновации като мед с ягоди или с какао и даже напитки базирани на мед, както и други традиционни вкусове.

Природна енергия директно от кошера

Стремежът с продуктите си да допринасят за здравословен начин на живот комбинирайки полезностите на био пчелния мед, води Honey Style до създаването на най-енергийната и хранителна комбинация досега: Honey Style Bio Energy. Това е уникален продукт от биологични пчелни продукти:

  • пчелен мед
  • високо съдържание на пчелен прашец (20%) и
  • високо съдържание на пчелно млечице (2%).

Bio Energy e единственият продукт на пазара, който не само съчетава трите пчелни продукта в един хубав вкус, но и гарантира чистотата и хранителните стойности благодарение на стриктните биологични стандарти за качество. Така Bio Energy e 100% биологичен продукт, направо от кошера без пестициди, химикали, изкуствени добавки или ГМО.

Силата е в синергията

Bio Energy е комплексна хранителна добавка, която осигурява по естествен начин сила и енергия за ума и тялото и подпомага възстановителните сили на организма и функцията на имунната система. Това е благодарение на синергията между трите пчелни продукта, която носи три отличителни ползи за тялото и ума ни:

  • Има мощно антиоксидантно действие
  • Подобрява кръвоснабдяването и поддържа активен метаболизъм
  • Влияе на хормоналното равновесие по естествен начин

Bio Energy е особено подходящ продукт в сегашните студени зимни дни, когато имаме силна нужда да поддържаме своята енергия физически и психически и търсим начини за презареждане. В такива моменти естествената, енергизираща и възстановяваща помощ, която пчелните продукти могат да ни дадат е добра добавка към всяка богата трапеза.

Bio Energy е хранителна добавка, открита в търсенето на най-добрия начин да се предлагат био пчелни продукти и да се комбинира силата на всеки един от тях, така че да се получи уникална синергия укрепваща организма, която да е и много вкусна.

Подари сладост и енергия

В студените зимни дни можете да подарите на себе си и любимите хора доза енергия. Само сега ако поръчате Honey Style Bio Energy ще получите още подаръци!

При покупката на Bio Energy екипът на Honey Style добавя подарък: 3 пакетчета Honey Style 3 в 1: био зелен чай с мед и лимон.

Все пак си говорим за иновации родени от една мисия - да подсладим живота на хората и да укрепим тяхното здраве. 3 в 1 чайчетата са създадени следвайки тази пътека в търсене на най-удобния начин за комбинация на енергизиращи и детоксикиращи биологични продукти в една напитка, която можеш да си направиш за секунди.

Така 3 в 1 комбинира зелен чай така полезен в мързеливите зимни дни, заедно с био мед за сладост, и лимон за завършек на вкуса.

А какво по-хубаво от това да се сгушиш в уютния диван и да споделиш топла напитка с любимите хора.

 

* съдържание на СмартБио