Сексуалните неуспехи са част от живота на всеки мъж. Те могат да бъдат инцидентни или постоянни. Дори и при наличие на нормални сутрешни ерекции, в ситуация на реален интимен контакт мъжът може да изпита затруднения при достигане до или поддържане на ерекция. Причините са различни, но при почти всяка от тях медицината има решение и потентността може да бъде възстановена.

Мъжът, изпитал сексуално безсилие, избягва да говори за това. Той започва да изпитва вина, съчетана с притеснение от евентуалната повторна загуба на ерекция. Едната линия на поведение е умишлено да скъси продължителността на интимния контакт, с което рискува да го превърне в неудовлетворяващ и за двамата партньори. Другата е търсене на начини да избегне интимния контакт като манипулира ежедневието: отлага лягането си до момента, в който е сигурен, че тя вече спи; прибира се късно от работа с обяснението, че е изморен и бърза да си легне и заспи; кани приятели или роднини и редуцира времето, в което да останат насаме; оплаква се от "главоболие".

За да се справи със ситуацията, за мъжа е важно преди всичко да овладее психологическия си дисбаланс, след което да инициира търсене на трайно решение. Медицината е раработила множество методи, подобряващи мъжката потентност. Сред тях като първа линия в лечебния алгоритъм, редом с медикаментите, е утвърдена АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ. Тя е ефективна към най-разпространения тип еректилна дисфункция - от съдов характер, при която се увреждат кръвоносните съдове, както и при болест на Пейрони и простатит.

Влошеното кръвоснабдяване създава условия за "засечки". Ерекцията възниква след приток на кръв в половия член, а продължителността й зависи от доброто му кръвонапълване. При увредени кръвоносни съдове еректилният механизъм не функционира нормално. Тук е мястото на АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ, която стимулира растежни фактори и подпомага образуване на нови кръвоносни съдове в тазовата област. Те укрепват съдовата мрежа и подобряват кръвообращението. Процесът се нарича неоангиогенеза и протича нормално в здравия организъм.

Процедурите са бързи и не оставят следа. Провеждат се 1-2 седмично по предварително назначена схема в ЛЕЙЗЪР МЕД-София и Варна. До 3 седмици се наблюдават и желаните резултати, свързани със спонтанност и стабилност на ерекцията, а мъжът си връща чувството за увереност в интимните моменти.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

За допълнителна информация и записване на час:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg