Kaufland обогатява предложенията на собствената си модерна линия дрехи за деца Hip&Hopps с близо 20 нови сезонни продукта. Така колекцията на марката вече включва над 75 артикула. В разгара на зимния сезон, компанията мисли за децата в училищна възраст, като представя разнообразие от текстил, изработен с естествени влакна от биопамук без замърсители.

Компанията допълва Hip&Hopps колекцията си с нови модели детски якета, дънки, блузи с дълъг ръкав, суитшърти, пуловери и ризи, спортни панталони и клинове, боти и спортни обувки за момичета и момчета в различни цветове и размери.

Снимка: Kaufland

Hip&Hopps e млада по дух марка, предназначена за малчуганите между 6 и 12 години. Произведена по щадящ природата начин, линията е изработена от мек и удобен за носене органичен памук без вредни вещества, сертифициран по стандарта GOTS*. Продуктите от серията впечатляват с висококачествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Всички продукти на Hip&Hopps са тествани в независими лаборатории и институти.

Снимка: Kaufland

Hip&Hopps е част от богатото портфолио от собствени марки на Kaufland, създадени с мисъл за цялото семейство и с внимание към околната среда. Колекцията се допълва от Kuniboo - собствената линия бебешки дрехи на търговската верига, изработени изцяло от био памук с грижа за най-малките. В началото на годината компанията представи и Newletics - нова спортна линия, изработена от органичен памук без замърсители за всички спортуващи - от начинаещия до професионалиста.

За Kaufland

"Кауфланд България ЕООД енд Ко" КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.