Пълноценният интимен контакт е резултат на фино устроен механизъм, регулиран от нервната, ендокринната и сърдечно-съдовата системи. "Пробивът" в която и да е от тях може да влоши мъжката потентност. Установяване на точната причина - психологическа или физиологична, както и препоръки за лечение са от компетентността само на специалист в областта на сексуалната медицина.

Съществуват няколко признака, които могат да отличат евентуалната причина:

•    Ако нощните и сутрешни спонтанни ерекции са налични, но по време на полов акт наблюдавате рязък спад във възможностите си без определена причина, то най-вероятно дисфункцията е психологически обусловена. В този случай е препоръчителна сериозна почивка и промяна в ежедневието.

Здравословният начин на живот, включващ физическа активност, добър сън и рационално хранене, подпомага оптималното функциониране на организма, съответно и потентността. Ако и вие сте сред онези, на които денят им преминава на бюрото в офиса, придвижват се с кола, а след работа се прибират и сядат на дивана пред телевизора или компютъра, не се учудвайте от настъпилите промени в потентността си. Опитайте се да не допускате застой на кръвообращението в тазовата област и ще се радвате на сексуално дълголетие.  

•    Ако мъжката потентност се влошава постепенно в продължение на месеци с отслабване и/или изчезване на сутрешните и нощните ерекции, най-вероятно причината е свързана със здравословен проблем. В този случай препоръката е за максимално бърза консултация с уролог, т.к мъжката потентност е индикатор за здравословното състояние на мъжа.

Апаратна импулсна терапия е ефективен и утвърден в съвременната медицина метод за справяне със сексуалните неуспехи, включително и причинени от съдови нарушения. Технологията използва специфични енергийни вълни, които в зоната на въздействие активират естествения процес неоваскуларизация, т.е. образуване на нови кръвоносни съдове. 6 бързи неинвазивни процедури са достатъчни да се подсили съдовата мрежа и кръвообращението, а с това кръвотока в половия член. Ерекцията отново е спонтанна, стабилна и достатъчно продължителна, за да се наслаждавате максимално на интимните моменти.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

За допълнителни въпроси и  записване на час за преглед с 25% отстъпка:

тел. 02 4 760 760    

моб. 0899 52 11 01        

www.lazermed.bg