Визионер, новатор, артист и творец с безкрайно вдъхновние, Графа заслужи първото си място сред българските певци, които привличат интереса на потребителите в Goolge към концертите си. Търсачката поставя шоуто на Влади Ампов на стадион "Васил Левски" на трето място в класацията на най-търсените концерти на годината, след тези на Imagine Dragons и Ед Шийрън. Кратка справка назад във времето сочи, че историята на родната поп-рок музика не помни друг концерт на български изпълнител или група, който е събрал над 20-хилядна аудитория.

Земен, толерантен, отдаден на редица каузи в обществена полза, Графа успешно съчетава грижата за семейството си с мисията да "сбъдва мечти". Една от тях е българската музика да излезе на голямата сцена. Стъпка по стъпка Влади Ампов пренесе шоуто си от клубовете, към Зала 1 на НДК и големите концертни сцени в страната. Изкачи още един връх, когато през 2017 г. препълни зала Арена София (бивша Арена Армеец).

Източник: Монте Мюзик

Като безумно смела постъпка, дори лудост, определяха скептиците идеята за български поп концерт на възможно най-голямата сцена в страната. Вероятно имат известно основание, но то не се отнася за Графа, който осъзнато и напълно подготвен се устремява към най-големия успех в кариерата си. Вярата му, че мечтите се сбъдват, е подплатена от любовта и уважението на многобройните му фенове. Емоцията, зарядът, себераздаването му, са само част от причините, които привличат като магнит публиката към него. Перфекционизмът и креативността при създаване на музикален спектатъл са другият елемент от формулата му за извънземно шоу.

Източник: Монте Мюзик

Концертът на Графа на стадион "Васил Левски" се състоя на 30-и септември, но споменът за него живее в сърцата на над 20 000 фена. Благодарение на телевизионната реализация на режисьора Вито Бонев и екипа му, шоуто ще достигне до милионната българска телевизионна аудитория на Бъдни вечер. Ден по-късно, в ефир ще бъде разпространен емоционален филм на режисьора Свилен Славов и оператора Виктор Добрев, който ни разкрива какво се случва зад кулисите на най-мащабното българско събитие на 2023 година.