Най-новото и изкушаващо предложение на Subway® - 30-сантиметровия съб Кюфтенца Маринара, ще задоволи и най-големия апетит в хладните есенни дни.

Ресторантите на Subway® са известни със своите американски сандвичи, тортили и салати, които клиентите могат да създават спрямо вкуса си. Същевременно, Subway® представя някои от своите сезонни предложения от менюто си, сътворени от експертите на бранда и съобразени с вкусни изпробвани комбинации.

Известните със своите американски сандвичи и тортили - Subway®, представят новото си сезонно предложение - изкушаваща комбинация от вкусове, сътворена от експертите на бранда. Новият съб Кюфтенца Маринара, сервиран с разтопено сирене и зеленчуци, които клиентите избират спрямо вкуса си е последното попълнение в менюто на веригата.

снимка: Subway

Новият сандвич може да бъде перфектната вечеря, със своите топли и студени съставки, включително и със световно известните Кюфтенца Маринара, които са направени от традиционни кюфтенца, сервирани във версия за из път, за да можем да го хапваме дори, когато сме на път към някоя дестинация или в моментите, в които сме много заети. Голям плюс е, че не изисква никаква пластмаса за транспортирането си, както и никакви пластмасови прибори за хранене, което помага в грижата за нашата безценна природа. Големият съб е дълъг 30 см, но освен това се предлага и в 15-сантиметрова версия за случаите, в които искаме просто да се насладим на нещо вкусно.

Големият Кюфтенца Маринара съб e вдъхновен от добре познатите свински кюфтенца, които се мариноват в продължение на два дни в традиционен италиански сос маринара. Този сос е известен най-вече с факта, че се приготвя с много зрели домати, лук и билки, които допринасят за интензивния му и уникален аромат. Кюфтенцата са покрити с моцарела и сирене чедър, които се разтапят, когато се затоплят, и си подхождат перфектно с хляб и месо. Хлябът може да се избере в зависимост от индивидуалните предпочитания на гостите, а опциите включват бял, черен многозърнест и хляб с пармезан и риган, всички от които са печени в ресторанти Subway®. Финален щрих към ястието е разнообразието от пресни зеленчуци, избрани според личните предпочитания на гостите, които са перфектното допълнение към вкуса на кюфтенца с доматен сос.

Съставки и хранителна стойност на Кюфтенца Маринара:

Голяма версия - 30 см - 8 кюфтенца от свинско месо, мариновани в продължение на два дни в италиански сос маринара, моцарела и сирене чедър, хляб и свежи зеленчуци по избор.

908 калории

Малка версия - 15 см - 4 кюфтенца от свинско месо, мариновани в продължение на два дни в италиански сос маринара, моцарела и сирене чедър, хляб и свежи зеленчуци по избор.

454 калории

 

/ съдържание на Subway