Качество, безвремие, елегантност и функционалност - новата лимитирана колекция на марката Gino Rossi Day to Night включва всички тези елементи. Налични в магазините на CCC, кожените модели на най-добри цени ще допълнят перфектно гардероба ви през есенно-зимния сезон.

От години марката Gino Rossi доказва, че умее да съчетава най-новите тенденции с класическия стил.

Снимка: CCC

Не е по-различно и с лимитираната колекция Day to Night, която успява да поддържа баланс между модерното на улицата и модния подиум. Обувките и чантите са лишени от излишни декорации, а акцентът е върху изключителен дизайн, високо качество и неутрална цветова палитра. Дизайните са създадени за жени, които ценят универсалността в модата и искат гардеробът им да съдържа красиви, но и функционални обувки и чанти, подходящи за работа и неочаквана вечер с приятели.

Съответно имаме кожени ботуши с фин квадратен връх на нисък ток, които са идеални както за ежедневни, така и за вечерни тоалети. Несъмнено грабващият окото елемент е преминаващият по цялата горна част заден цип, който отличава този модел от останалите предлагани на пазара.

Снимка: CCC

Високите ботуши в нюанс на шоколадово кафяво и наситено черно могат да бъдат съчетани със сатенена рокля, както и с мини пола и поло, с кожено или вълнено палто. По същия начин ботушите и обувките ще направят удобна и стилна визия по всяко време на деня или нощта. Можете да закупите качествени кожени обувки в CCC от 129,99 лв.

Сред най-новите предложения на марката Gino Rossi са и кожените чанти на супер цени. Универсално решение е голям shopper bag с допълнение от по-малък модел, който лесно може да извадите и да превърнете деловата визия в елегантен стайлинг. Това е отличен вариант за хора, които търсят чанти, побиращи много неща, както и за почитателите на малки, интригуващи форми.

Снимка: CCC

Заслужава да се спомене и елегантното лого на марката, което ги украсява. Този дискретен детайл добавя нотка шик. Продуктите от колекцията Day to Night са изработени от най-висококачествени материали. Те гарантират издръжливост и функционалност, а благодарение на изчистения си модерен дизайн със сигурност ще бъдат отличен избор и през следващите сезони.

Най-новата лимитирана колекция Day to Night от Gino Rossi е налична в магазините, мобилното приложение на CCC и на ccc.eu.

Снимка: CCC


Материалът е предоставен от CCC.