Със своите полезни свойства и благоприятни ефекти, чаят е най-популярната напитка в световен мащаб, след водата. Всеки чай има своите индивидуални ползи за нашето здраве, психика и красота. В зависимост от съставките, които присъстват в чая, той може да притежава: анти-стрес или анти-ейдж ефект, ефект за спокоен сън, за спокоен стомах, за мечтано тяло, да подобри работната памет, а също и да окаже благоприятен ефект за холестерола, кръвното налягане, сърцето или възпалителни заболявания на кожата.

Разновидностите на чая са многобройни, а ако се чудите къде можете да откриете над 190 вида луксозен насипен чай, то продължете да четете.

Магазин "Моменти" - над 190 вида луксозен насипен чай за душата

Онлайн и физически магазин Momenti.bg е специализиран магазин за най-висок клас луксозен насипен чай и ръчно изработен шоколад.

Momenti.bg предоставя богата гама от луксозен насипен чай: черен чай, бял чай, зелен чай, плодов чай, билков чай, ройбос и много други. Също така, при нас ще откриете богато разнообразие на чаши за чай, кани за чай, цедки за чай и други аксесоари.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Прекрачвайки прага на магазин "Моменти", ще се потопите в блаженство от аромати и ще се насладите на изключителното разнообразие от грижливо, внимателно и с любов подбрани и подредени насипни чайове, които да докоснат вашите сетива!

Специално за вас сме избрали най-вкусните чайове, като само малка част от тях са: канела, ябълка и лайка, мента и малина, джинджифил, лимонена трева, матча, жасмин, бяла череша, пикантен шоколад, различни вкусови комбинации на чай Оолонг, киви и круша, червена кралска боровинка, роза, млада праскова, Earl Grey и много други.

Снимка: iStock by Getty Images

Имаме и друга страст, която искаме да споделим с вас, а именно шоколадът! Momenti.bg предлага голямо разнообразие шоколадови изкушения - ръчно изработени продукти: швейцарски шоколадови бонбони Laderach и Duc d'O, сурови бонбони, веган органичен шоколад и най-финия белгийски шоколад Bernard - гарантирано най-високо качество и уникален вкус! Направете идеалния подарък на вашите близки и любими хора!

Снимка: iStock by Getty Images

За ваше удобство, ние, от Momenti.bg ви предоставяме 3D виртуална обиколка на нашия физически магазин тук! По този начин, ще можете да ни посетите виртуално и да получите предварителна представа за нашата локация, разположение, интериор и асортимент на продукти, преди лично да заповядате при нас и да им се насладите! Ще ни откриете в гр. София, ул. Солунска 32, както и онлайн на https://momenti.bg/.

Изберете своя вкус и си подарете удоволствие за тялото, ума и душата!

Разгледайте виртуално и нашия физически магазин:

https://my.matterport.com/work/?m=RrCbWb8bBUM&back=1


Материалът е предоставен от Магазин "Моменти".