Лятото е сезонът, който ни предлага много вълнуващи възможности за развлечения и преживявания на открито. През последните години феноменът, зародил се в Щатите през миналия век, се радва на впечатляващ интерес и изживява своето възраждане и в България.

Снимка: Kaufland България

И тази година българите ще имат възможност да се насладят на кинофестивала на Kaufland, съобщават от търговската верига. Почитателите на автокиното ще могат да гледат над 70 избрани български филма на паркингите на обектите на Kaufland в страната.

Снимка: Kaufland България

Фестивалът ще продължи до 3 август, като прожекциите ще са всяка вечер. От понеделник до четвъртък те се провеждат на паркинга на Kaufland Горубляне на ул. "Владична ливада" 2, а от четвъртък до неделя на паркинга на Kaufland Крива Река на ул. Ген. Тотлебен 36.

Сред подбраните ленти са хитовите филми "Чалга", "Васил", "Изкуството да падаш", "Шекспир като улично куче", "Бай Иван 2", "Игра на доверие", "Смирен" и "Murda Boyz: Махленска класа".

Снимка: Kaufland България

Автокино Kaufland съчетава магията на киното с комфорта на откритото пространство, осигурявайки ни едно магично лятно преживяване. Това е възможност за всички нас да преоткрием най-доброто от съвременното българското кино, без да се налага да се съобразяваме с краткото време, в което филмите се прожектират в киносалоните, допълват от търговската верига.

Снимка: Kaufland България

Програмата на фестивала и билети за Автокино Kaufland, можете да намерите тук. Онлайн билетите са на цена от 12 лв., а на място - 14 лв.

Снимка: Kaufland България

Важно е да имате предвид, че местата са ограничени до 50-60 автомобила за всяка прожекция, затова е най-добре да се подсигурите с билет предварително.

 

*Материалът е подготвен със съдействието на Kaufland