На 22 и 23 юни ефира на първата музикална телевизия в България е посветен на един от топ фестивалите в Европа - EXIT, Нови Сад в съседна Сърбия

През двата дни на уикенда ще видите ексклузивни материали, предоставени от фестивала, интервюта със световни звезди, репортажи и концертни изпълнения. Също така ще имате възможността да спечелите покани за един от най-престижните музикални форуми в Европа.

Ще си припомним най-интересното от историята на фестивала, от началото му през 2000 г., ще видим знаменателни изпълнения, които са предоставени ексклузивно на MMTV за ефира на България. Част от имената са на световни музиканти, участвали на EXIT в периода между 2013-2018 г. като Liam Gallagher, Gorgon City, Hurts, John Newman, Emeli Sande, Suede, Snoop Dogg, Motorhead, Rag"n"Bone Man, Jax Jones, Dub X и мн.др., както и ще научите повече за най-интересните таланти в предстоящото издание през 2019-та.

Ще видите и интервютата на екипа на телевизията от миналогодишното издание на фестивала с Alice Merton, Asian Dub Foundation, Burak Yeter и др.

EXIT Fest 2019 и MMTV дават шанс на 4-ма от вас да бъдат сред хилядите щастливи фенове пред десетките сцени на достолепната крепост Петроварадин в Нови Сад. Вижте как тук: https://www.facebook.com/MMTVMusic/

По време на уикенда с водещите DJ Павел Бочев (отговорник за денс и електронната музика) и Руми (за поп, рок и метъл сцената), ще надникнем отвъд сухата статистика на албуми, продажби и брой гледания в социалните мрежи. Ще ви разкажем за личностите, които създават съвременната световна музика, както и техните вдъхновяващи истории или любопитни факти.

Ще си припомните усещането да бъдете част от празника на музиката чрез любимите ви уикенди по телевизия ММ. Също така ще попивате информация и образовате, без дори да го осъзнавате! Зрителите на медията не са ограничени от време и пространство, за да гледат програмата на любимата музикална медия на модерните българи. MMTV е в интернет 24/7 на mmtvmusic.com - на всички устройства и дори директно в браузъра на няколко марки смарт телевизори.

Остава по-малко от месец до началото на EXIT 2019 в Нови Сад, Сърбия и срещата ви с перфектната музикална селекция на организаторите. Част от нея са великаните от The Cure, младите надежди за нов разцвет на рок музиката Greta Van Fleet, любимият глас на Pantera и непоправим особняк Phil Anselmo с групата си The Illegals, добре позната ни в България като екс-вокал на супер успешните финландци от Nightwish и много любима Tarja Turunen, рап звездата Skepta и отличниците от денс, поп и електронната сцена Carl Cox, Tom Walker, Ameli Lens, Dimitri Vegas & The Mike, Dj Snake, Jeff Mills, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Solomun, The Chainsmokers и още много други популярни и нови изпълнители.

Имате още малко време, за да си направите чудесен подарък за лятото, като си купите билет за най-якият и най-близкият до България музикален фестивал в Европа. EXIT 2019 ще се проведе в красивия Нови Сад на река Дунав. Може да закупите билети на Exitfest.org или в мрежата на www.bilet.bg.