Все едно, готови или не, отслабнали или напълнели, с изваяно фитнес тяло или с чисто нови бричове, лятото вече ни стиска в потната си прегръдка и не се интересува дали сме се готвили за идването му цяла зима или не сме се готвили въобще.

Вече няма време за ядене на овес, пиене на зелен чай за отслабване и вайкане относно недостатъчните дни отпуск, неизваяната фигура и недостатъчните финанси. Лято 2021 е тук и ако се загледате в нажеженото вечерно небе, ще го видите. Ако задействате въображението си, може и да прозрете, че то вещае пареща страст за дамите от зодия Стрелец, професионален триумф за жените от зодия Риби и скучна пустиня за момичетата от зодия Везни. Или не?

снимка: The Mall

Дали остатъкът от лятото ще бъде, както се казва, "незабравимо преживяване", или ще остави в устите ни горчив вкус, предстои да видим.

Едно е сигурно: засега времето е горещо, морската вода е със съвършена температура, Гърция е на един PCR разстояние, а по магазините има разкошни летни намаления, които да ни вдъхновят за пътувания и събития.

снимка: The Mall

Независимо дали сте огнена, въздушна, земна или водна зодия, със сигурност имате някои потребности. Част от тях може би витаят извън материалната сфера и включват пиене на охладено розе в сумрака на безкрайните, Созополски вечери или пламенна любов в чистотата на високите планини. Чудесно, но не се срамувайте от желанието за някоя нова материална придобивка, която да ви накара да си припявате "Material girl" на Мадона, докато пътувате по магистралата.

снимка: The Mall

И ще ви кажем къде може да я намерите.

В момента в The Mall има летни намаления до -70%: истински намаления, които ни позволяват да си купим онова, което сме харесали преди време, но е било извън възможностите на бюджета ни. Онези панталонки на Pepe Jeans от Scandal? Рокята на Hugo Boss, с която наистина искаме да отидем на представянето на книга, на което сме канени в края на месеца? Или сакото Monni, което ще стои велико на коктейл партито довечера?

снимка: The Mall

Сега, в разгара на лятото, всички желани дрехи, обувки и аксесоари са по-близо до нас: така, както планетите се движат и определят (или пък не) какво ще ни се случи до края на лятото, така и дрехите, за които сме копнели, понякога се доближават до нас с падането на цените. Както сега. Момичетата и момчетата, които са си харесали нещо още по време на първия локдаун, сега могат да го притежават на много по-ниска цена.

снимка: The Mall

Това е прекрасно, но какво да кажем за онези, които не са си харесали нищо или не знаят какво харесват? Ами ако не знаете дали сакото си отива с роклята? Дали впитите тениски се носят с къси джинси? Ако не сте наясно кои са най-модерните сандали това лято? И дали широкополите шапки все още са must-have или са безкрайно демоде? Ако сте канени на лъскаво събитие, но нямате представа дали това лято на почит са неоновите цветове или пастелните нюанси? Няма страшно! Все пак, последната година не беше обикновена година и много от нас изгубиха своите ориентири за различни неща, включително и за мода.

снимка: The Mall

И тук The Mall може да помогне с онлайн списанието си MY MIX. То е пълно с модни предложения, които дават стотици идеи на онези, които не са уверени в актуалността на модните си знания или онези, които просто имат нужда от още вдъхновение за външния си вид.

Списанието изобилства от предложения за комбинации, които стоят модерно, стилно и елегантно. Можем да видим небесносин топ, съчетан с плисирана пола в цвят мента и слънчевожълти сандали: цветово комбо, за което повечето от нас не биха се сетили или на което не биха се решили, но изложено на виртуалните страници на MY MIX, виждаме, че е страхотно. Или блуза с буфан ръкав в цвят горчица, съчетана с ленен панталон до глезените и сандали с платформа: гениално.

Два жокера в трендовете на лято 2021 от MY MIX: спрете се на смели, ярки цветове или на по-семпли пастелни тонове. Цветното допълнение няма да е в излишък, а нестандартните дължини, открояващите се десени и ярките акценти ще накарат fashion инфлуенсърите да се вдъхновяват от вас.

Най-хубавото е това, че когато си харесате някаква модна визия от MY MIX, не е нужно да обикаляте целия град в търсене на дрехи, които "наподобяват" онези, които сте харесали. Може просто да цъкнете с мишката на "Виж продуктите" и да разберете в кои магазини в The Mall може да намерите точно тези продукти, както и на каква цена.

Ако звучи лесно и супер удобно, това е защото наистина е такова. Няма нужда да се съветвате с астролозите. Влезте в MY MIX, харесайте си нещо и отивайте на хлад в The Mall. Морето чака.

 

* материалът съдържа продуктово позициониране