Намирането на перфектния подарък е предизвикателство. Коледа вече чука на вратата ви, а вие все още нямате подарък за гаджето, жена ви, сестра ви или майка ви. Не се притеснявайте, от ССС имат неустоими предложения, които със сигурност ще харесат на всички дами.

Aко искате тази година да подарите сполучлив подарък, който да зарадва близък за вас човек - побързайте да посетите магазин на ССС или директно пазарувайте лесно и удобно на ccc.eu! В колекциите ще намерите находки за Мама - изисканата елегантна жена, която харесва класически, красиви, но и удобни модели. За Татко, който цени качеството, практичността и подаръците, които никога не излизат от мода. За Тийнейджърите, които винаги искат нещо ново под елхата. За приятелките, които обичат фешън аксесоари, за да завършат визията си.

снимка: CCC

Независимо от вкуса и възрастта на човека на когото подарявате, в офертите от CCC може да намерите аксесоари за всеки повод. Идеите за подаръци и коледен стайлинг са в колекцията Празничен сезон. Близост, топлина и... блясък - известният фотограф Станислав Бонецки идеално отразява на снимките атмосферата на коледните партита и сбирките със семейството и приятелите.

Мини с пайети, копринени пижами, носени вместо костюми или тоалети с пера като от 20-те години на миналия век най-добре се съчетават с обувките и чантите от CCC. За празничните партита любителките на модата се спират на сандали на висок ток, кожени елегантни обувки или лакирани мокасини. А тези, които искат да разчупят вечерния тоалет със спортни аксесоари, може да изберат маратонки или сникърси. Дрескодът за парти не познава граници! Високите ботуши и дори траперите се съчетават идеално с мини рокля или пола.

снимка: CCC

Дамската чанта определено е must have аксесоар за всяка жена. Сред новите модели абсолютно доминиращи са ватираните чанти с дръжка - верижка. Привличат вниманието и ретро куфарите, меките чанти или чантите с размер XS с геометрични форми.

А за него? Някои мъже ще стъпят на дансинга със своите ежедневни спътници - кецовете, или ще сменят спортните обувки с класически модел в стил Оксфорд или Дерби.

снимка: CCC

Накратко - в ССС има всичко специално за вас, които знаете колко е важно да направите качествена изненада с интересни подаръци за вашите близки и познати.

* съдържание на CCC