Изненада №1 Локацията

От няколко месеца на пл. Славейков 11 в столицата се помещава най-голямата оптика в България - Optika.bg. Култовата локация в сърцето на София е тясно свързана с пулса на града, културата, книгите, театрите и е любимо място за разходка.

Снимка: Optika.bg

Изненада №2 Пространството

Площта от 1000 кв.м. и трите нива са първото нещо, което ще ви впечатли.

Пространството и детайлите в интериора са много различни от това, което сте свикнали да виждате в една оптика. Средата е вдъхновена от динамиката на днешното време и идеята, че изборът на очила трябва да бъде лесен и достъпен процес, който да носи удоволствие.

 

Снимка: Optika.bg

Изненада №3 Специализирани зони

За да се осигури максимален комфорт в този процес, продуктите са разпределени в специализирани зони:

Зона "Очила за компютър"

В тази зона ще откриете както готови, така и индивидуални решения за защита, изцяло съобразени с вашето ежедневие и нужди, а също така и специализирани геймърски очила, очила за четене и смарт очила.

Снимка: Optika.bg

Зона" Спорт"

В тази зона са представени колекции на световно известни марки за спортни очила и аксесоари. За да сте сигурни, че избраните очила са най-подходящи за мотоциклетизъм, сърф или любимият ви спорт на открито, имате възможност да ги тествате с помощта на специализиран уред, който пресъздава различни атмосферни условия.

Снимка: Optika.bg

Зона "Детски очила"

В optika.bg детските зони са две - за диоптрични и слънчеви очила, по една на всяко от двете основни нива. Изборът на детска диоптрична рамка може да се окаже труден, а подмяната и корекциите чести, затова при подбора на детски марки в optika.bg е заложено на такива, които използват подходящи за детската кожа хипоалергенни материали, с удобни и леки конструкции и устойчиви на активното детско ежедневие.

Снимка: Optika.bg

Изненада №4 Разнообразие

Над 10 000 модела очила в различни стилове, форми, цветове и колекции. Представените в optika.bg марки слънчеви очила, диоптрични рамки, контактни лещи, стъкла и аксесоари са близо 150 - от добре познатите лидери в бранша, до нишови, ексклузивно представени брандове.

Снимка: Optika.bg

Изненада №5 Кабинети за рефракция

Двата кабинета за рефракция са оборудвани с високоспециализирана апаратура Visionix. В optika.bg ценят времето на своите клиенти, затова предоставят възможност на тези, които желаят да направят преглед, предварително да запазят час в сайта.

Снимка: Optika.bg

Изненада №6 Експресна изработка

Оптиката разполага с голяма локална работилница. Това дава възможност поръчаните очила да бъдат изработени експресно в рамките на 30 минути, докато се разходите или изпиете едно кафе. Можете да се възползвате от услугата експресна изработка в случай, че избраните диоптрични стъкла са налични в магазина, но в днешното забързано ежедневие да се сдобиете с нови очила в рамките на обедната ви почивка е страхотен плюс.

Изненада №7 Онлайн магазин

Онлайн магазинът на optika.bg също изненадва с модерната си визия, огромното разнообразие от модели, лесна поръчка и бърза доставка. За тези, които предпочитат да пазаруват от удобството на дома си, съществуват опции за онлайн консултации със специалист и помощ в пазаруването, безплатна доставка над 50 лв. и възможност за взимане на поръчката на място в магазина.

Изненада №8 Достъпни цени

Една от най-големите изненади за клиентите на optika.bg, освен всички изброени до тук, са достъпните цени. Ценовият диапазон е широк и се предлагат, както бюджетни решения и пакетни предложения за всеки джоб, така и продукти на световно известни марки на достъпни цени.

Изненада №9 Обслужване

За да не се загубите в морето от очила, консултантите са винаги до вас. Optika.bg е създадена от екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата и поставя високи изисквания към първoкласното и компетентно обслужване.

Оptika.bg посреща своите клиенти всеки ден от 10:00 до 19:00 часа.

Насладете се на времето прекарано в избор на новите ви очила!


Материалът се публикува със съдействието на Optika.bg