Лятото е сезонът, в който можем да се отпуснем и да правим нещата, които ни зареждат и държат щастливи, а какво по-радостно от купища емоции, вкусна храна и едни от най-големите хитове, изпълнени от любимите ни артисти. Мястото е добре познато - паркът пред стадион Академик. След голямото чакане, тази година летните емоции следва да са безгранични - входът за фестивала и всички концертни събития е свободен.

Откриването на концертната част на тазгодишния фестивал Mood for Food ще бъде дело на талантливата и въздействаща DARA. Тази вечер - 04.06. (петък) на сцената ще чуете хитове като Darbie, Mamacita и К"во не чу и още от най-силните хитове на DARA.

Концертът започва в 21:00, което само по себе си е едно малко намигване към всички гости на фестивала да се насладят на многобройните опции за хапване и иновативните напитки и крафт бири, непосредствено преди голямото избухване с DARA.

Още музика на Mood for Food

На 05.06. (събота) на същото място - кв. Редута, пред стадион Академик ще ви чака Тита, която ще зарадва всички с концерт - в напълно лятно настроение ще пеем, ще танцуваме и ще хапваме вкусно. Събота никога не е била толкова чакана. Прогнозата е за слънчеви емоции и много забавление.

Това никак няма да е всичко - по време на фестивала изненадите и поводите за забавления с любими български изпълнители ще продължават да валят. Още новини - съвсем скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Facebook страницата на фестивала - https://www.facebook.com/moodforfoodbg/.


Рекламна публикация.