А1 ще дава по 10 000 МВ бонус на месец в продължение на 4 месеца или общо 40 000 МВ на всички клиенти, които сключат двугодишен договор за план A1 One Unlimited през юли. Бонус мегабайтите ще се прибавят всеки месец автоматично към включените в съответния план и са валидни до края на съответния таксуващ период на клиента, а след края на първите четири месеца се деактивират автоматично, като клиентът няма нужда да предприема допълнителни действия.

С допълнителния бонус плановете A1 One Unlimited предлагат сериозно количество МВ на максимална скорост . Започвайки от 10 000 МВ за A1 One Unlimited 2XL и достигайки до 50 000 МВ за А1 One Unlimited 5XL, тарифните планове на А1 и сега се отличават с голямо количество интернет на максимална скорост. Новата промоция идва паралелно и с кампанията за стимулирането на плащанията през Моят А1, с която абонатите могат да получат и още 2 000 МВ на максимална скорост.

Всички планове от портфолиото предлагат неограничени разговори с всички оператори в България и достъп до редица услуги, които се предлагат от А1. С плановете A1 One Unlimited сърфирането в интернет е не само достъпно, благодарение на многото мегабайти, но и сигурно, заради услугата А1 Net Protect. С нейна помощ могат да бъдат неутрализирани phishing-атаки, вируси и дори да бъде автоматично спрян достъпът до опасни сайтове.

Любителите на музиката пък могат да се наслаждават на 12-месечен промоционален период за използване на музикалната стрийминг платформа А1 Xplore Music. За почитателите на телевизията е включен достъп до приложението A1 Xplore TV GO, което позволява гледането на телевизия на всички мобилни устройства, както и профил във VOYO, с достъп до много филми, сериали, както и ТВ предавания. Добра новина и за спортните фенове е, че в каналите на А1 Xplore TV GO са включени и тези на MAX Sport Plus, както и Diema Sport и Diema Sport 2.

Цените на тарифните планове A1 One Unlimited започват от 29,99 лева на месец за план 2XL, при сключване на договор за двугодишен абонамент, с включени допълнителни услуги. Промоционалните условия през юли важат както за настоящи клиенти на А1, които преподписват договора си към A1 One Unlimited, така и за нови абонати, които се прехвърлят от друг оператор.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала - MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги като посредник, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil - един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.