Все по-често хората решават да включат и намесата на лубрикантите по време на играта с партньора си или докато самите те си доставят удоволствие. За съжаление не всеки път жените съумяват да се овлажнят, а липсата н а естествени сокове води до усещане на болка и други неприятни преживявания. Ако сте в търсене на нещо, ново и различно, което да подобри отношенията с партньора ви и да ви изтласка към един друг етап, то сега е моментът да научите най-интересното за този клас секс козметика.

В тази статия ще ви разкажем набързо за самото действие на лубриканта и ще акцентираме най-вече върху това от къде можете да си закупите качествен продукти, който да ви накара да изпитате най-мощните оргазми и да се чувствате наистина комфортно, докато сте се отдали на еротични игри.

Ще започнем с това, че основното действие на лубрикантите е да овлажняват местата, където липсва достатъчно естествен сок и да удължат възбудата и при двете половинки. Те са предпочитани както от мъже, така и от жени. Днес можем да станем свидетели и на продукти, в състава на които е включена обезболяваща съставка. Така никой от двамата партньори не ще усеща болка или дискомфорт по време на секс.

Как да се сдобием с качествен лубрикант

Едно от основните неща, които трябва да направите, е да сте наясно сами със себе си от какъв точно овлажнител се нуждаете. Помислете дали да инвестирате в покупката на лубрикант на водна основа или предпочитате да заложите на продукт, който е на силиконова основа. Истината е, че всичко зависи единствено от вас и вие сами следва да вземете решението.

Можете да съобразите бъдещата покупка с това какви са плановете ви, по отношение на секс забавлението. Ако сте привърженици на водните забавления и предпочитате да правите секс под душа, то за предпочитане е да изберете лубрикант, който е на силиконова основа, тъй като той не ще ви предаде в такъв момент. Ако ли обаче възнамерявате да използвате новата си придобивка заедно с някой от секс играчките, на които сте собственик, то внимавайте от какво са направени те. Силиконовите секс играчки не са съвместими с лубрикантите на силикона основа. Ако все пак решите да ги използвате и не се съобразите с това, то твърде вероятно е след време да се наложи да си подменят секс забавленията, под формата на вибратори, дилда или друго.

След като сте уточнили тази важна подробност, то идва ред да проучите някой от реномираните обекти, на чиито имена сте попадали. При необходимост се свържете с техен представител и поискайте нужната информация. Ако имате специфични въпроси, то отправете ги към тях и слушайте внимателно всичко онова, което ви бива отговорено.

Знаем, че едно такова проучване е обвързано с не малко свободно време и затова нашият съвет е да се насочите директно към онлайн магазина Sexo.bg, където ще попаднете на качествени лубриканти, отговарящи на търсенето на всеки от вас. Надяваме се да сме ви били полезни и да сме успели да ви информираме до толкова, че съвсем скоро да имате възможността да подобрите сексуалния живот с партньора си и да се радвате на едни пълноценни преживявания.