Party in Pink™ Zumbathon® 2024 гордо обявява резултатите от второто си издание, което премина с несравним ентусиазъм и огромна ангажираност. Тазгодишното събитие се проведе на 24 февруари 2024 г. в 10 града в България.

С над 750 участници и над 80 инструктори в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и достигайки дори до Прилеп в Северна Македония, Party in Pink™ Zumbathon® 2024 г. показа огромната сила на обществената солидарност в борбата с рака на гърдата. Въодушевлението и подкрепата от страна на всички, които застанаха зад организаторите на събитието - участниците, инструкторите и доброволците, изпълниха залите с любов, а събраните средства са на обща стойност 20 841 лв. Този значителен принос ще подпомогне мисията на фондация "Една от 8" да осигурява подкрепа на засегнатите от рак на гърдата, както и на техните близки. Фондация "Една от 8" вече 10 години вдъхва надежда на жените, които се борят с диагнозата.

Организаторите на Party in Pink™ Zumbathon® България - Владимир Николов и Ваня Захариева и фондация "Една от 8" изказват сърдечна благодарност към спонсорите на събитието - Novartis, Roche, B Eye, AstraZeneca, Avon и Garmin за безценната им подкрепа за осъществяването на тези събития. Изворна вода "Бачково", осигуриха напитките за зумба събитието в София, а Avon събраха на място в залите допълнително още 1435 лв. от продажби на розовите продукти с кауза. Специални благодарности отправят и към медийните партньори Tialoto.bg, Az-jenata.bg, Жената днес, Момичетата от града, Булевард България, както и към регионалните партньори - вестник Борба, вестник Марица и Телемедия. Тяхното широко отразяване и усилия допринесоха значително за успеха на Party in Pink™ Zumbathon® 2024.

Огромният мащаб на Party in Pink™ Zumbathon® 2024, както и впечатляващите резултати от събитието показват солидарния ни дух в борбата срещу рака на гърдата. Вдъхновени от успеха на изданието, обръщаме и поглед напред в очакване Party in Pink™ Zumbathon® 2025, за което организаторите имат още по-смели мечти.

Още веднъж изказваме най-искрените си благодарности на всички, които допринесоха за Party in Pink™ Zumbathon® 2024 г. Заедно помагаме на засегнатите от рак на гърдата, за да продължат живота си пълноценно.

Потопете се в емоцията тук.

Съдържание на: Фондация „Една от 8“