Всички любопитни да се докоснат до тайните на миналото - времето на динозаврите, ще бъдат щастлив да научат, че това ще бъде възможно съвсем скоро. От 1 август посетителите на Sofia Ring Mall ще имат уникалната възможност да "пропътуват" десетки милиони години назад, когато тези гигантски животни са населявали нашата планета. А специални гидове ще са на разположение на всеки приключенец, дошъл да се срещне отблизо с праисторическите създания, за да ги преведат през това далечно време.

От няколко дни насам гостите на мола вече биват "посрещани" от два големи интерактивни динозавъра. А тълпящите се да си направят снимка с тях малки и големи вече нямат търпение за голямото динозавърско нашествие, което тепърва предстои.

Снимка: Sofia Ring Mall

От първи август всеки родител може да подари на детето си незабравимо интерактивно преживяване с изложението на динозаври. Посетителите ще могат да видят атрактивни изчезнали видове, каквито са били преди милиони години, в уникална интерактивна среда. Гидове ще развеждат малките авантюристи в света на динозаврите и ще отговарят на безбройните им въпроси. Затъмнена обстановка, светлини, динозавърски рев, фосили, адвенчър информация... и това не е всичко.

Цената на билета за специалното и незабравимо приключение ще бъде 10 лева.