Kогато дойде време да изберем нова перална машина за дома си, често започваме да се лутаме сред стотици модели. Оказва се, че е трудно да се намери уред, който да съчетава най-важните търсени характеристики. Серията перални LG TurboWash е изключението, което се отличава от всички останали продукти на пазара, предлагайки редица функции като наличието на изкуствен интелект, опции за бързо изпиране, пестене на енергия, запазване на материите на дрехите и много други.

Пералните машини LG TurboWash са напълно щадящи и невероятно бързи. Времето за пране и сушене с тях е само 160 минути - така ще може да се радвате на повече мигове със семейството си без да се налага да прехвърляте дрехите от един уред в друг. А благодарение на тези комбинирани перални със сушилни, ще спестите не само време, а и пространство.

Технологията на LG TurboWash серията е водеща сред електродомакинските уреди. Пералните машини използват изкуствен интелект - на базата на голямо количество данни, събирани по време на пране, AI DD™ предлага оптимизирано движение по време на цикъла. Как се случва това? AI DD™ открива теглото на дрехите, усеща мекотата на тъканите и оптимизира изпирането, осигурявайки с 18% по-голяма защита за материите.

А когато дойде време да приберете дрехите в гардероба, може да сте сигурни, че те ще са по-чисти от всякога - технологията LG Steam™ отстранява 99,9% от алергените като домашните акари, които могат да причинят алергия или дихателни проблеми. Това превръща пералните машини LG TurboWash в отличен избор за семействата с бебета и малки деца.

С пералнята TurboWash™360˚ дрехите ви може да бъдат идеално изпрани само за 39 минути при по-добра грижа за тъканите. 3D мулти дюзите разпръскват в 4 посоки, което допринася за достигането до всеки сантиметър от вашето пране. Освен по-малкото нараняване на тъканите и намаленото време за изпиране, пералните машини пестят до 39% повече енергия.

А най-хубавото е, че може да управлявате моделите от LG TurboWash серията само с няколко стъпки през смартфона си чрез приложението LG ThinQ. Технологията превръща пералните машини в интелигентни уреди, грижейки се за всичко от изпирането до изтеглянето на допълнителни програми и осигуряването на достъп до последните иновации чрез Wi-Fi свързаност.

Дизайнът на LG TurboWash също не остава на заден план - уредите са още по-видими и елегантни благодарение на по-голямата видимост на дисплея и по-големия размер на копчето с метално покритие. Вратичка пък е с елегантно темперирано стъкло, а специално разработените хигиенични перки - от неръждаема стомана.

Източник: LG