Този Великден ви каним да се впуснете в неустоимо сладкия свят на датския гурме лакриц с шоколад и карамел, които са перфектно балансирани в двата нови вкуса на Lakrids by Bülow.

Уникалната обвивка от нежен млечен шоколад, меко френско масло и фини парченца хрупкав карамел е брилянтно завършена с ядро от датски солен лакриц в Crunchy Toffee - лакриц с тофи карамел и млечен шоколад.

снимка: Lakrids by Bülow

Ароматната светлокафява обвивка на всеки ръчно приготвен в Дания бонбон Crispy Caramel пък моментално приковава вниманието, подтиквайки ни да се гмурнем в шеметния микс от хрупкав дулсе де лече шоколад, сладък лакриц и парченца морска сол. А за да бъде тотален фаворит, тази година любимият пролетен вкус на феновете на Lakrids by Bülow е поръсен и с лакриц на прах за още повече сладки моменти с тези, които обичаме!

снимка: Lakrids by Bülow

Топящият се в устата карамел властва и в лимитирания пролетен Selection Box на Lakrids by Bülow, който включва както Crispy Caramel и Toffee Caramel, така и соления карамел D - лакриц с дулсе де лече шоколад, който е и най-харесваният вкус на бранда в целия свят. Компания в елегантната празнична кутия им правят още класическият А - лакриц с млечен шоколад, ароматният C - лакриц с млечен шоколад и кафе, плътният F - лакриц с тъмен шоколад и морска сол и лимитираният пролетен хит от 2022 Twisted Banana - лакриц с бял шоколад, банан и сметана. Бонус пък е специалният вкус Coconut, който комбинира сладък лакриц с млечен шоколад и парченца кокос и се предлага само на Скандинавския пазар. Казано накратко: впечатляваща селекция, с която великденските празници ще бъдат още по-сладки!

Затова не се колебайте, а (си) подарете безглутенова сладост за Великден и се радвайте на празничните дни с кутия лакриц с карамел и шоколад от Lakrids by Bülow! Открийте в The Mall на бул. Цариградско шосе 115 или онлайн с доставка до всяка точка в България на www.lakridsbкybulow.bg.

 

* съдържание на Lakrids by Bülow