Балансът между качественото, достъпно и богато съдържание вече е възможен с напълно обновената EON Видеотека на Vivacom, която предлага над 30 000 хитови чуждестранни и български заглавия. Най-голямата видеотека в България непрекъснато обновява съдържанието си, като добавя нови заглавия за всеки вкус. От този месец зрителите могат да гледат и някои нови сериали - както вкъщи на телевизора, така и когато са навън или пътуват, дори и със самолет, благодарение на новата функционалност за офлайн гледане.

Потребителите вече няма нужда да помнят до кой епизод от любимия си сериал са стигнали. Платформата им позволява да продължат от епизода, до който са стигнали, а също и да пропускат интрото и да превъртат лесно напред и назад с кадри.

Ето и най-новите сериали, налични от този месец в EON Видеотека:

"Трансферният прозорец" - драматичен сериал, който проследява една история за света на футбола, превърнал се в бизнес за милиарди и арена за търговия на футболистите. Разказът за тъмната страна на този спорт можете да проследите в каталога на Arena Play.

Източник: Vivacom

"Война на поколенията" - мини сериал, в който петима млади приятели обещават да се срещнат отново след края на Втората световна война, но скоро наивните им желания за мир и щастие ще се превръщат в дълъг и трагичен кошмар. Сериалът е наличен в Arena Play.

Източник: Vivacom

"Алея на славата" - хитовият български сериал отвежда зрителите в нагорещените кухни на няколко ресторанта, които кипят от напрежение, емоции и вълнуващи моменти. Те обаче ще се превърнат във фон на една разтърсваща любовна история между двама млади готвачи. Може да го откриете в каталога на Arena Play.

Източник: Vivacom

"Роня, дъщерята на разбойника" - написана от авторката на "Пипи дългото чорапче" и превеждана из целия свят, това е фантастична история за любопитно малко момиче, което е родено сред банда крадци в средновековна Скандинавия. Докато расте, Роня изучава света около себе си, който е изпълнен с магия, опасности и необикновени същества. По време на скитанията си в горите, тя среща момче на име Брик, чийто баща е водач на банда крадци. Сериалът е наличен в каталога Pickbox NOW.

Източник: Vivacom

"Нашето ранчо" - в съвременната версия на една семейна драма проследяваме историята на сплотеното семейство Макмъри, които се борят да поддържат ранчото си в Колорабо след трагична загуба. От междуличностни конфликти до най-различни герои и любовни истории, с всеки епизод сериалът представя нови приключения за това нетипично семейство. Може да го гледате в каталога Pickbox NOW.

Източник: Vivacom

Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез "видео при поискване" (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg. "Гледай офлайн" предоставя възможност за временно изтегляне на определени филми и сериали за срок до 30 дни. 

Съдържание на: Vivacom