Чук-чук, празничният сезон вече е тук! Уют, топлина, незабравими моменти с любими хора и безкрайни усмивки - това е Коледа. Какво прави тези споделени моменти още по-запомнящи се? Перфектният чифт обувки, разбира се! Тази година Deichmann вдъхновява модните фенове да заблестят още по-ярко с бляскави празнични модели. Новата колекция на марката се отличава със забележително разнообразие и перфектна комбинация от стил и удобство.

Снимка: Deichmann

Класическите боти държат първите позиции в модните класиции и тази година. Груби боти, боти Челси, боти с връзки и не на последно място новите зимни фаворити - полуботите. Те се отличават с богато разнообразие, красиви детайли като катарами и типичните за рокерския шик халки, капси и каишки. В характерните за сезона цветове като черно, бежово, бяло, ботите са перфектните обувки за всеки повод!

Снимка: Deichmann

Важен моден акцент тази зима са и елегантните ботуши с висок шафт. С класическата дължина до под коляното, правия шафт и дебелите подметки те осигуряват женствен и фин силует! Декоративните детайли като навървяне и катарами гарантирано привличат погледите!

Снимка: Deichmann

Задължителен елемент от празничния гардероб са обувките на висок ток. Те подчертават женския чар и са перфектния завършек на празничната визия. Блясъкът е гарантиран, а изчистените черни модели със секси каишки завладяват модната сцена. Златистите и сребристите обувки също намират мястото си в празничната колекция на Deichmann.

Снимка: Deichmann

Тези и много други празнични модели ще намерите при изключително добро съотношение цена-качество в магазините на Deichmann или на www.deichmann.com

За новини, модни съвети и нови и изкушаващи комбинации може да следите и страницата на Deichmann във Facebook, както и профила на марката в Instagram.


Материалът е предоставен от Deichmann.