Слънчевият, изпълнен с пролетни аромати април сякаш е създаден за празнуване на живота! Още като отвориш очи сутрин, галещите лъчи, свежият вятър и птичите песни те предразполагат да си щастлив! А какво е нужно за пълното щастие? - Любими хора, любима храна и любими напитки, които да споделите заедно в любим момент. Днес ти предлагаме свежо пролетно предизвикателство: онлайн брънч с любими хора.

Необходимите съставки са:

  • Любими хора "на килограм" (без ограничения в количествата)
  • Силна връзка (не само емоционална, но и интернет)
  • Лесни и вкусни рецепти за пролетни ястия и ефирни коктейли (дочети този текст за свежи идеи)
  • Добър магазин с всичко необходимо наблизо (като този)
  • Щипка любов и пролетно настроение (знаем, че ги имаш в изобилие)

И така - дори да си у дома, най-добрата ти приятелка да е във Виена, братовчедите - в Сидни, а пък наскоро тъкмо си открил във Фейсбук любим съученик от детството - сега можете да се съберете заедно на един незабравим онлайн брънч.

Особености на онлайн брънча

Всъщност, това пак си е традиционната разточително-лежерна късна закуска с любими хора, приливаща в ранен обяд с леки коктейли, гарнирани с хубава музика, спомени, шеги и планове за бъдещето. Макар от разстояние, има как да се върнем в добрите стари времена и да планираме още по-добрите, които ни предстоят заедно.

Добре е хапването да е изобилно като пролетта, но свежо и леко. Нека всеки на "онлайн масата" приготви нещо любимо на компанията. Чудесни идеи са плато със сирена и колбаси (например - алпийски продукти и специалитети); хрупкав хляб, ароматизирано с подправки масло, с което да си намазвате тънки филийки; микс от разядки; салати и сочни маслини каламата; ставащи буквално за минути пълнени крокети със спанак и моцарела.

А за да имаш повече време за общуване и по-малко за готвене - подари си чудесен фритюрник и мултифункционален чопър за бързото спретване на всички кулинарни чудеса, които ще сътвориш.

Предлагаме ти и две неустоими пролетни рецепти за онлайн брънча с любими хора, които с вкуса и аромата си тутакси ще ви пренесат в априлското ви детство - джуркана манджа с коприва и сини сливи от шеф Манчев и Кебап с ярешко или агнешко от шеф Шишков.

Сорбе от маракуя, лимон, манго или малина биха дали чудесен финален акорд на свежото ти пролетно брънч меню.

Напитките могат да варират от безалкохолна бира, селекция от натурални сокове, свежо и бълбукащо като пролетен дъжд пенливо вино.

И една бърза идея за изискан коктейл - Традиционно sour whiskey.

И тъй като ще имаш "директно включване" от кухнята или хола по време на онлайн брънча, внеси пролетта у дома. Няколко саксии с маргаритки, лалета и други цъфтящи градински растения ще донесат перфектното априлско настроение и аромати, сякаш сте в градината или сред природата.

Всяко събитие изисква своя дрескод. С онлайн брънча е лесно - свои хора сме - важното е да ни е удобно и да не ни стяга на стомасите. Дънки и фланелка са съвсем ок, нали?! А защо не и пижама парти?! Важното е да се наслаждаваш не само на храната, а на всеки аспект и миг от живота. А хората, с които споделяш този онлайн брънч, доказано те обичат всякак - дори и рошав и по анцуг.

Всички тези и още много свежи пролетни предложения можеш да откриеш от 5.04. в Lidl. През седмицата там те очакват и други страхотни акции, така че наминавай редовно до любимия магазин.

 

*Материалът съдържа продуктово позициониране