За сексуален проблем (дисфункция) се определя всяко нарушение, настъпило на която и да е от 4-те фази на интимния контакт: възбуда, плато, оргазъм и отпускане или възпрепятствало удоволствието от интимното общуване. Затрудненията могат да се появят при мъже от всички възрасти особено при ежедневно подложени на стрес и тревожност, свързана с работата, или склонни към депресия. С напредването на възрастта, разбира се, честотата им нараства.

Определени здравословни проблеми, сред които диабет, сърдечно-съдови заболявания, неврологични нарушения, хормонални дисбаланси, както и страничните ефекти на някои лекарства, включително антидепресанти, също редуцират сексуалното желание и функционалност.

Характерно за мъжете е да отлагат консултацията със специалист, но така само позволяват на състоянието да се задълбочи.

Медицината днес предлага различни терапии, насочени към подобряване на сексуалните възможности на мъжа. Сред тях АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е качествено нов подход. Тя повлиява най-честата причина за сексуалните неуспехи, а именно отслабената съдова мрежа в таза и половия член.

По дължината на половия член са разположени две основни артерии, няколко вени и лабиринт от кръвоносни съдове. За да се достигне до ерекция, е необходимо артериите да се отпуснат и отворят, за да може кръвта да нахлуе, а в същото време вените се затворят и я задържат.

След като кръвта изпълни пениса, той се увеличава, но ако притокът на кръв спре и вените се отворят, омеква. Именно затова е толкова важно кръвоснабдяването в таза да функционира нормално.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ чрез въздействието на специфични импулси провокира освобождаване на растежни фактори, които са в основата на процеса неоангиогенеза - или формиране на нови кръвоносни съдове. Те подсилват съдовата мрежа, с което мощно повлияват кръвотока, кръвонапълването и стабилната еректилна функция.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е утвърден в медицинската практика метод. Протоколът в масовия случай включва 6 процедури, всяка от които трае по 10-15 минути. Терапията се назначава също и при болест на Пейрони за разбиване на плаките и при простатит за премахване на възпалението, както и за профилактична грижа за мъже над 40 с цел да се забавят първите "засечки".

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

*Рекламна публикация