Случвало ли ви се е да се чувствате буквално "затрупани" от множество задачи в грижа за дома? Почти всеки аспект от живота ни изисква продължителни и дългосрочни усилия от наша страна, за да можем да се радваме на чистота и хармония.

Знаете ли какво са 120 часа, освен 7200 минути? Изчислено е, че това е средно годишното време, което прекарваме в едни от най-малко обичаните домашни задачи - пране, простиране, гладене и сгъване на дрехи. Правилното почистване и грижа за тъканите са в основата не само на безупречния им вид, но и на тяхната здравина и цветоустойчивост. На пръв поглед може да изглежда изненадващо, но не само деликатните тъкани изискват нежна грижа и внимателна поддръжка. Например, не всеки знае, че неправилното пране може да намали попивателната способност на хавлиените кърпи. Така осъзнаваме, че оптималната грижа е изключително важна не само за естетическия вид на облеклото ни, но и за запазване на функционалностите му.

Тънкостите в прането са много, а за овладяването им, особено между всички други задачи, са необходими няколко живота. Затова, когато имаме нужда, си позволяваме да потърсим професионална помощ по най-удобния за нас начин - с един клик и доставка от и до дома.. От скоро, това е възможно и в България, ето как - Mr Jeff, услуга, която революционизира традиционни отрасли, като химическото чистене, отвори първия си обект в България в гр. София.  Целта на услугата е да се осигури реална стойност за клиентите, които да се наслаждават на свободното си време, докато Mr Jeff взима, пере, почиства, сгъва и доставя обратно техните дрехи и то с възможност за заявка чрез приложение, през онлайн платформа или на място.

Снимка: Mr Jeff

Клиентът трябва само да маркира мястото на вземане и за доставка на услугата, което може да бъде у дома или на работа, където е по-удобно. Чистите дрехи ще бъдат доставени на прага му.

Ако мислите, че имате нужда от професионална помощ в грижата за облеклото си, можете да "извикате" на помощ Mr Jeff. Приложението Jeff е достъпно за iOS и Android, през уебсайта или на място в самите франчайзи. Адресът на първия обект в София е жк. Младост 3, ул. Филип Аврамов.

Другата хубава новина е, че създателите на платформата Jeff постоянно мислят и разработват нови начини да улеснят и подобрят различни аспекти на живота ни, и планират разширяване на предлаганите услуги за България.

*материалът е предоставен от Mr Jeff