Представяме Ви следващата революция в грижата за кожата - НОВО Clinique iD, нашата първа система за хидратация създадена специално за Вашия тип и притеснение за кожата.

Сега можете да хидратирате и работите върху притесненията едновременно, с НОВИЯ Clinique iD, който се предлага се в 15 уникални комбинации.

Clinique бе първата марка за красота, която да представи идеята за custom-fit грижа за кожата през 1968г. с култовата си 3-Step система.

С преобразяването на ежедневната грижа за кожата на съвременния потребител, Clinique вече ви дава възможността и пълния контрол да създадете перфектния хидратант за Вашият тип кожа и притеснения. Сега вече можете да персонализирате своята грижа за кожата, а не да правите компромиси. Новата ера на персонализация вече е тук. Алергенно тествана, 100% без ароматизиращи вещества. Без парабени. Без фталати. Без ароматизиращи вещества. Просто щастлива кожа.

Иновативната, специално разработена опаковка осигурява точните пропорции с всяко изпомпване. 90% хидратираща база, 10% активен концентрат от пълнителя. Вече е повече от лесно да хидратирате и да се грижите за кожата с Clinique iD. Предлага се в 15 комбинации за хидратиране на вашият уникален тип кожа и грижа за вашата основна нужда и притеснение.

Clinique iD е улеснената грижа за кожата. Просто изберете Вашата хидратираща база и един от петте активни концентрата на пълнителите, за да създадете свой собствен Clinique iD Custom Hydrator.

 1. Изберете хидратираща база от серията Dramatically Different Moisturizer в зависимост от типа кожа и предпочитанията за текстура:
  • o Dramatically Different™ Hydrating Jelly: Тази съвсем нова, лека и освежаваща като вода текстура, е подходяща за Всички типове кожа
  • o Dramatically Different™ Moisturizing Lotion: Една от най-обичаните формули и текстури на Clinique по света. Този копринен овлажняващ лосион е подходящ за Много Суха до Суха Комбинирана тип кожа.
  • o Dramatically Differentä Oil-Free Gel: Лека, гел текстура, която спомага за балансирането и освежаването на по-мазните типове кожа. Перфектен за Комбинирана към Мазна и Много Мазна кожа.
 1. След това изберете Пълнителяс Активен Концентрат спрямо основната нужда на кожата. Всеки пълнител съдържа високи нива на чисти, концентрирани активни съставки, които са насочени към специфични нужди.
  • o Раздразнение: успокоява и дарява комфорт. (зелен)
  • o Пори и неравна тесктура: изравнява текстурата, озарява. (син)
  • o Неравномерен тен: изравнява тена, изсветлява. (бял)
  • o Умора: енергизира, съживява, съзвръща блясъка. (оранжев)
  • o Линии и бръчки: изглажда линиите, уплътнява. (лилав)
 2. Накрая, поставете вашия пълнител с концентрират в избраната от Вас база за хидратация, за да създадете вашия собствен, уникално подбран хидратант.

Начин на употреба: Два пъти дневно - сутрин и вечер. Нанесете върху чисто лице, като избягвате зоната около очите.