Днес ще ви запознаем със секс тампони и техното приложение. Макар и много дами да го пазят в тайна, истината е, че по време на менструацията либидото ни е изключително високо, затова всеки път е вид мъчение това, че сме възпрепятствани от секс. Съществува алтернатива да се разгорещим с половинката си в банята, но не винаги имаме възможност за това.

Истината е, че няма нужда да се мъчим - има начин да задоволим изгарящите си желания без да правим цяла бъркотия - просто можем да използваме секс тампони. Те не са като обикновените тампони, които по никакъв начин не е препоръчително да използваме по време на секс.

Ако все още не сте чували за тази невероятна възможност, можете сами да и се насладите, като разгледате предложенията на сексшоп Sexo.bg. Тук ще видим всичко, което трябва да знаете за тампоните за секс.

Как да използваме секс тампони по време на цикъл

Секс тампоните са специално разработени от гинеколозите по начин, който им позволява да абсорбират менструалното течение толкова ефективно, че да ви позволят спокойно да се насладите на любовна игра. Освен това, можете безпроблемно да ги използвате и по време на спорт без да се притеснявате, че ще протекат.

При различните варианти времето за употреба е различно, като някои от тях могат да бъдат употребявани в продължение на 8 часа, преди да ги извадите.

Качествените секс тампони са изключително меки и няма да ви причинят никакъв дискомфорт. При някои варианти ще усетите, че са леко влажни - това е с цел по-лесното им поставяне. Те са навлажнени по начин, който не нарушава абсорбиращите им свойства.

Можете да бъдете сигурни, че половинката ви няма да усети по никакъв начин тампона по време на секс.

Как се използват тампоните за секс

Тампоните обикновено идват в опаковка от много бройки, всяка от които е опакована в индивидуална опаковка. След като разопаковате тампона можете лесно да го поставите само с един пръст.

Секс тампоните се различават от обикновените по това, че нямат конец, но това не бива да ви притеснява. Изваждането им също става лесно само с един пръст, а ако се затруднявате можете просто да приклекнете.

Спокойко можете да използвате тампоните и ако сте със спирала, а ако използвате презерватив също няма да имате никакви проблеми.

Можете сами да изпробвате удобството от употребата на тампони за секс, като поръчате от Sexo.bg.

Безопасни ли са тампоните

Можете да бъдете сигурни, че употребата на тампоните е напълно здравословна и безопасна, стига да ги извадите на време. Те са клинично и дерматологично тествани, а материалите, включени в изработката им, са напълно хигиенични и щадящи женската анатомия.


Рекламен материал.