За нарушенията в потентността е прието да се мисли, че са нормална част от процеса на стареене и не са подвластни на медицински решения. Днес съвременната медицина с лекота развенчава този мит и променя начина на мислене. Подходите в лечението постоянно се развиват и успяват да осигурят сексуално дълголетие, а мъжете все по-лесно се отпускат да потърсят мнението на специалист.

Еректилната дисфункция (ЕД) е най-често наблюдаваното сексуално нарушение. Според генезиса си тя често е многофакторна и се свързва с:

Намален кръвоток - всичко, което влошава кръвоснабдяването в половия член може да причини ЕД, в т.ч. тютюнопушене, диабет, високо кръвно налягане, стареене на организма. Редуцираният кръвоток се установява при ок. 80% от мъжете с ЕД и се тълкува като рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания.

Неврологични причини - след инсулт, травми на гръбначния стълб или простатна хирургия могат да се увредят нервите на пениса, а с това и сексуалната функция на мъжа.

Прием на медикаменти - за регулиране дейността на нервната система, на кръвното налягане, за понижаване нивата на тестостерона или за повлияване на хронична болка.

Психогенни причини - след 1-2 неуспешни контакта фокусът на мъжа лесно може да се измести от чувственото преживяване към депресивност и тревожност от повторение на "засечката".

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е качествено нов подход за справяне с нарушенията в потентността от съдов характер, простатит и болест на Пейрони. Технологията насочва специфични вълни в няколко зони на таза и половия член, които провокират организма да отдели растежни фактори и да формира нови кръвоносни съдове. Този процес разширява мрежата от съдове и влияе стимулиращо на кръвоснабдяването и, респективно, на кръвотока в зоната. Резултатът е стабилна и продължителна ерекция, повишено качество на сексуалните преживявания и сигурност на мъжа в моментите на интимност.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина. Всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

Допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg