Поредното ексклузивно събитие в Sofia Ring Mall събра за първи път всички участници в най-хитовото риалити "Фермата: Съединение" и техните зрители. На фен срещата дойдоха стотици почитатели, които видяха, поговориха и се снимаха с любимите тв-герои на България.

Вижте снимки >>

Над 2-часовата среща с участниците в най-позитивното риалити протече при огромен интерес. За лична среща със звездите се тълпяха семейства, млади хора и по-зрели почитатели, сред които най-малкият беше на 1 година, а най-възрастният - на 78!

Специално за събитието, което за първи път събра извън стопанството отпаднали и настоящи участници в сезон 4 на "Фермата" по bTV, в Sofia Ring Mall пристигнаха хора от всички краища на страната. Най-много километри пропътуваха две дами от Бургас, за да се възползват от уникалната възможност да срещнат с любимците си Лили и Дидо.

Най-голям интерес сред феновете предизвикаха вокалистът на D2 Дидо, Роман, Лилия, Александра, Калоян и волейболната звезда Владо Николов. Най-верните почитатели на риалити звездите успяха да съберат автографи и да се снимат с всички участници, а някои от младите фенове бяха дошли подготвени с ръчно изработени картички с имената на всички участници в шоуто.

Снимка: "Фермата: Съединение"

Фен срещата с участниците във "Фермата" само броени дни преди големия финал по bTV на най-гледаното тв-шоу на 16 декември, затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти.

Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговския център в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.