През месец юни 2016 г. на пазара на хранителните добавки, подкрепящи мъжката потентност и сексуално желание, се появи "Тайната на Мъжкото Удоволствие".

Фирмата производител "ТАЙ Инвестмънт" ЕООД си постави задачата да промени усещането на потребителите на афродизиаци, че да ползваш подобна стимулираща подкрепа е повод за притеснение и дори срам. Десетилетия наред се нагнетява атмосфера, в която всеки мъж, който търси ново сексуално изживяване, има временна засечка или пък по-сериозен психологически проблем от многократни неуспешни опити с интимния партньор е поставен в неприятната ситуация, в която чувството за неудобство или лош имидж надделява над възможността за открито споделяне.

В цялостната комуникация със своите потребители през последните 2 години, създателите на "Тайната на Мъжкото Удоволствие" се опитват да вдъхнат увереност на всеки един мъж, че Той трябва да се гордее, че се грижи за сексуалното си здраве в дългосрочен план, че Той е модерно мислещ и отговорен.

Голяма част от проблема идва най-вече оттам, че предлагането на афродизиаци и подкрепящи потентността терапии е пълно с недоказани, неефективни и откровено подвеждащи мъжете продукти със съмнително качество и грешни послания. Започва безкраен процес на лутане и пробване на какво ли не, надежда за бързо лечение и резултати. Хвърлят се на вятъра значителни средства, организмът се затлачва тотално от безуспешни опити и прием на ненужни продукти.

Затова появата на "Тайната на Мъжкото Удоволствие" се усети като светлина в тунела и свежа нотка в обърканите мисли и действия на потребителите на афродизиаци. Продуктът бе подкрепен от един от водещите сексолози в България - доктор Румен Бостанджиев. Задължително за всеки мъж е да прочете внимателно съвместния блог на доктора и "Тайната на Мъжкото Удоволствие", където по изключително полезен и интересен начин са анализирани взаимоотношенията на мъжа с всички близки около него хора и житейските етапи в развитието му от 18 до 60+ годишна възраст: thailand-secrets.sale/doctor_bostandjiev.

Ето и няколко думи от самия доктор Бостанджиев за "Тайната на Мъжкото Удоволствие" 2 години след появата на пазара на билкови афродизиаци:

Позитивните отзиви в резултат от активната обратна връзка с потребителите на "Тайната на Мъжкото Удоволствие" през последните две години са показател за високата степен на удовлетвореност от ефектите на продукта. Този факт, съчетан с оптималното съотношение качество/цена, правят тази хранителна добавка модерно дългосрочно решение и отличен избор за системна мъжка грижа. "Тайната на Мъжкото Удоволствие" има несравним ефект, тъй като продуктът повишава цялостния енергиен тонус, подобрява настроението, противодейства на стреса и покачва физическата активност. Той е чудесно средство и при двойки, които са решили да стават родители, тъй като стимулира сперматогенезата при мъжа. "Тайната на Мъжкото Удоволствие" спомага и за намаляване на теглото и натрупването на мускулна маса."

Вижте цялата статия и оценката на д-р Бостанджиев за "Тайната на Мъжкото Удоволствие" 2 години след старта ТУК.

Купете "Тайната на Мъжкото Удоволствие" онлайн на https://thailand-secrets.sale или поръчайте на телефон 0894 35 27 67!