Цвети Радойчева засне видео към авторската си песен "Изчезни", която е по нейна музика, текстът е дело на великия поет Петър Москов, а зад аранжимента стои Алекс Нушев. Именно с тази песен талантливата поп изпълнителка спечели голямата награда на фестивала "BG Music Festival" това лято.

За кратко време "Изчезни" попадна сред фаворитите на много слушатели, а изпълнението на Цвети огласи сцените на редица светски събития, сред които Sofia Fashion Week, "Мис София 2019", "Мистър София 2019" и др.

Песента носи категоричното послание "Не, на насилието над жени", а видеоклипът към нея е осъществен с подкрепата на най-големия дамски клуб "Зонта", който се бори за правата на жените.

Видеото е заснето на язовир "Мало Бучино", а за снимачна площадка на кадрите е използвана частна къща с панорамна гледка към живописната природа на мястото. В него Радойчева си партнира успешно с актьора Александър Димов, познат на българската публика с ролите си в тв сериалите "Откраднат живот", "Столичани в повече" и др.

Брюнетката влиза в образа на решителна млада жена, която макар и да е била обект на физическо насилие от страна на своя партньор, намира силата да продължи напред, освобождавайки се от страховете и оковите си.

Позитивният край цели да вдъхне кураж на дамите - жертви на домашно насилие, да имат смелостта да кажат "изчезни" преди да е станало прекалено късно и по този начин да съхранят себе си.