За първи път в историята на най-позитивното риалити шоу "Фермата" феновете ще имат уникалната възможност да се срещнат с участниците и водещите, седмица преди големия финал на 16 декември.

Настоящи и вече напуснали фермери от четвърти сезон ще се съберат заедно извън пределите на стопанството, за да се запознаят лично с най-верните си почитатели и посетители на Sofiа Ring Mall, където в събота, 8 декември, от 13.00 до 15.00 часа ще се проведе събитието.

Специално за срещата на 8 декември, от фермата по изключение ще излязат всички, които все още са част от надпреварата за голямата награда от 100 хиляди лева, както и всички отпаднали от шоуто фермери и популярни участници.

В Sofia Ring Mall почитателите на "Фермата: Съединение" ще могат лично да поговорят и да се снимат с вокалиста на група D2 Деян Каменов - Дидо, с емблематичния Ивайло Караньотов, както и със специалния гост от миналия сезон -  волейболната звезда Владо Николов.

Домакини на срещата с фенове ще бъдат водещите Иван и Андрей, заедно с главните герои в онлайн риалити поредицата "Горан и фермерите" Горан Иванов и Ваня Джаферович. Подробности за срещата, час и точен адрес ще откриете в онлайн каналите на "Фермата" във Facebook и на fermata.btv.bg .