Подаръците са с една стъпка по-близо с приложението Shell

Шофирането през зимата може да не е толкова приятно, колкото през топлата част на годината. Изисква се повече внимание, задръстванията са по-сериозни, когато натрупа сняг колата трябва да се разчиства, а ако се случи да останете без гориво на пътя или да спукате гума – ситуацията бързо може да стане критична.

Всичко това обаче не е задължително. И като повечето неща в живота – е въпрос на гледна точка. Задръстванията може да ви осигурят време за себе си, което да използвате, за да хапнете нещо вкусно в колата и да послушате коледна музика, която не бихте си пуснали пред други хора. Сутрешното разриване на колата от снега може да бъде един добър фитнес старт на деня, повишеното внимание никога не е в излишък зад волана, а за потенциални фалове, като изгасване на "прегладнялата" ви за гориво кола на оживен булевард в час пик, си има бързи и адекватни решения.

За да превърнете пътуването си от досада в удоволствие, трябва само да вземете някои мерки. Една от тях е да си свалите новото приложение Shell.

С него може да имате достъп до ClubSmart картата си за лоялност навсякъде и по всяко време, да получавате впечатляващи отстъпки и бонус точки на мобилния си телефон и да се възползвате от услугите, които Бензиностанции Shell предлагат на клиентите си.

Ако градският транспорт не се вписва в представите ви за бързо и приятно пътуване, и се придвижвате често с кола, вероятно вече имате ClubSmart карта, с която зареждате гориво и получавате подаръци срещу бонус точки.

Ако все още нямате такава, сдобиването с нея е още е по-лесно през приложението. Може да генерирате дигитална карта директно на смартфона си, без да ходите до обект на Shell, след което е достатъчно просто да я сканирате на касата, за да събирате или обменяте ClubSmart точки. Сваляте приложението, регистрирате картата си и сте в играта, без дори да държите физическа карта в портфейла си.

Сред подаръците, които може да получите с точки от картата си, са ваучери за покупка от eMag, уред за стилизиране Philips OneBlade, готини чаши Ducati, вода, чай, кафе, капучино, хотдог, сандвич и още вкусни (и полезни) неща от deli by Shell, а по-големите подаръци включват култови продукти като джобния нож Split, термоса Gerry, джобни инструменти, детски каски, чайници, портативни колони и какво ли още не. (Разгледайте ClubSmart подаръците тук).

Но нека се върнем на приложението: освен лесно опериране с ClubSmart картата ви, то дава и други предимства. През него може да следите трансакциите и баланса си от ClubSmart точки и стойността им в пари докато сте на ски пистата, на служебна среща, в търсене на подаръци в мола или казано с една дума: навсякъде.

Освен това, ще получавате персонални ClubSmart оферти и информация за актуалните промоции на Shell директно на телефона (таблета) си, и ще може да поръчвате ClubSmart подаръци директно от приложението. Доста полезна опция в дните преди Коледа, когато умът ни традиционно е зает с въпроси като "Какво да купя на нашите?", "Какво да подаря на децата" пр. На сайта на Clubsmart може да видите някои доста добри идеи.

Приложението има локатор, с който може веднага да намерите обект на Бензиностанции Shell в близост до вас или да търсите такъв по пощенски код. Ако планирате пътуване до Банско, а защо не и до коледна Виена, може да откриете всички обекти Shell по пътя си и да планирате къде ще спрете да заредите с гориво, подаръци и горещо кафе, още преди да сте тръгнали.

Не на последно място в списъка с удобства, които приложението предоставя, е директната връзка с телефона на центъра за клиенти на Shell - само на един клик разстояние. Ако имате въпроси или нужда от съдействие, използвайте директния линк. Може би знаете, че Shell, заедно с Allianz Partners, осигуряват помощ на пътя в ситуация на спукана гума, "падане" на акумулатор, аварийно свършване на горивото или зареждане на грешно гориво в автомобила.

Имайте предвид, че ако до 26 януари на новата 2020 г. свалите приложението Shell и регистрирате своята карта за лоялност, или генерирате нова такава в него, участвате в томбола, от която може да спечелите награди от 100 лв. в ClubSmart точки всяка седмица. А ако звездите са ви отредили особено късметлийска нова година, може да сте победителят в томболата, който ще спечели 100 000 ClubSmart точки, които се равняват на 1 000 лв. в Shell.

Ако все пак не сте големия победител, няма нужда от разочарования: свалянето на приложението Shell сам по себе си е печеливш ход с много предимства срещу една минута време.

Останалото време по празниците и след това, може да използвате, за да попътувате. Но недейте просто да пътувате. Пътувайте добре! Весели празници!