Жени Джаферович, Христо Хаджитанев и Марко Состар са тримата съдружници (и приятели), на които дължим първият в България бюти салон, посветен основно на красивите вежди. 

Вижте снимки >>

В понеделник вечер се състоя официалното му откриване. Гостите между които Алекс Раева, Ева Веселинова, Ива Екимова и още много красиви дами, а и немалко господа, отпразнуваха с шампанско и уникални шоколадови произведения най-новото място, посветено на красотата в София. Някои от гостите използваха възможността да оформят веждите си с най-стария и най-добър метод, който се радва на огромна популярност в цял свят.

Threading - обезкосмяване и оформяне на вежди с конец - е древен метод, възникнал в Индия и в Средния Изток, който днес доминира в развития свят. Различава се от обезкосмяването с пинцета, восък или крем. Нито един друг метод не позволява така прецизно оформяне на веждите, както threading-a. Равната линия на конеца дава възможност да бъде постигната предпочитаната и най-подходяща форма на  веждите. 100 % натуралният метод с конец, който се плъзга по кожата, е гаранция за липсата на зачервявания, охлузвания и алергични реакции.

CHIX threading bar e първият мини-салон за красота, специализиран в обезкосмяването и оформянето на вежди с конец. В него  се предлагат различни threading процедури за лицето, маникюр и грим by Evgenia Džaferović. Концепцията на мини-салона е да бъде компактно, социализиращо и модерно място за красота, вдъхновено от забързания градски живот, което се слива с атмосферата на търговския център.

Снимка: PR