Както във всичко останало, хората сме много различни, дори когато пазаруваме. Но има едно нещо, което ни обединява - обичаме да печелим. Настоящата игра на УниКредит Булбанк и DIR.bg ви дава шанс за това! В навечерието на празниците може да станете щастлив притежател на PlayStation 5.

Направете нашия тест и разберете какъв тип купувач сте. Дали сте класически шопинг маниак, ловец на оферти или пък разумен купувач? 10-те ни въпроса ще ви дадат може би неочакван за вас самите отговор, който със сигурност ще ви е доста полезен в пика на предпразничното пазаруване, но и носи шанс да спечелите страхотна конзолна игра. Условията за участие са забавни, самопознавателни, напълно безплатни и не са обвързани с покупка на продукт или услуга.

Само две стъпки ви делят от томболата с голяма награда PlayStation 5:

  1. Решете онлайн теста "Какъв шопинг маниак си?" на следния линк
  2. След това попълнете специалната регистрационна форма за участие на уебсайта на УниКредит Булбанк и ще бъдете включени в надпреварата за PlayStation 5! Тя ще бъде активна на сайта на банката веднага след старта на играта.

Играта "Какъв шопинг маниак си?" на УниКредит Булбанк и DIR.bg започва на 01.12.2021 г. и ще продължи до 15.12.2021 г. включително.

Печелившият ще бъде изтеглен на лотариен принцип в присъствието на нотариус на 20.12.2021 г. и ще бъде обявен на уебсайтовете на DIR.bg. и УниКредит Булбанк.

Разберете не само какъв тип купувач сте, а и дали късметът ще е на ваша страна в надпреварата за страхотна награда!


Материалът е подготвен с подкрепата на УниКредит Булбанк.