Успехът на всяка жена се крие в нейната дамска чанта! Приемайки буквално това изказване, трябва да имаме предвид, че до вътрешността на този аксесоар мъжете са със забранен по неписан закон достъп! Защото там се крият много тайни - не само за личния живот на жената, но и за нейните навици. Неслучайно шотландският музикант, актьор, комик и музикант Били Конъли твърди, че женският мозък е толкова сложен, колкото съдържанието на дамската чанта на притежателката му - дори когато стигнете до дълбините му, ВИНАГИ има нещо отдолу, което да ви изненада!

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Така например една дамска чанта трябва да е достатъчно голяма, за да побира всички онези вещи, без които женският живот би бил немислим. Телефон, достатъчно голям и пълен портфейл, гримове, парфюм и четка за коса! Но и още куп талисмани и полезни предмети, като бележник или дневник, красив химикал, бижу за неочаквана среща и какво ли още не! 

С Трендо осъзнаваме, че в дамската чанта е затворен целия вътрешен свят на една дама! Затова и нашият Черен петък  започва не с "А" като азбуката, а с "Ч" като чанта и то не каква да е, а висококачествена - от естествена кожа! Представяме ви 11 чанти, които могат да ви осигурят не само комфорт, но и внимание.

Защото казват, че не можеш да си купиш щастие, но можеш да си купиш чанта, което е едно и също! 

Комбинацията на чанта с облеклото може да се превърне в изкуство, ако се подсигурите с кореспондиращи аксесоари. Затова трябва да знаете, че чантата се комбинира не само по цвят и стил. Има си правила! Според световноизвестните стилисти тя зависи от колана и обувките! Но всяко правило си има изключение. С чантата може да се направи компромис и тя да се превърне в единствен акцент на облеклото само ако е достатъчно качествена!

А какво по-качествено от италианска дамска чанта!? 

Ето нашите 11 топ предложения за Черен петък, със стартиращи цени от 99 лв. за маркови чанти, които сами по себе си са истинско бижу. За три от тях Трендо подбра и подходящ аксесоар! 

1. FEMME e не просто "жена" на италиански 

Тази непреходна, черна дамска чанта е достатъчно голяма да побере всичките ви ежедневни емоции! Изработена от  черна, естествена кожа, тя е на марката FEMME.

А FEMME на италиански не означава просто жена, а жена, отъждествена с богиня! С намаление от 60%, тази идеална за всеки ден чанта струва 99 лв и може да ви осигури спокойствието, че ще се закопчава лесно дори когато прелива и няма да изглежда натъпкана и безформена заради всичките ви любими вещи, скрити в нея! 

Снимка: ТРЕНДО

2. Я(р)ко жълти

Ярко жълтият цвят се нареди в топ 3 на най-актуалните цветове за 2020 година.

Снимка: ТРЕНДО

Дали защото в края ѝ някои от нас ще сме за жълта книжка заради лудостта, до която ни докарава чуденето да стоим или не затворени вкъщи, или защото му дойде времето по неписаните модни закони, ярко жълтата гама остава най-жизнерадостната и концетрираща погледа! Животът е твърде отегчителен, за да носим скучни дрехи, а жълтият цвят е онзи лъч светлина, от който ще имаме нужда в следващите месеци! 

Снимка: ТРЕНДО

Комбинирайте любимите си сини дънки с този кореспондиращ колан в същия цвят и със сигурност ще се усмихвате без причина на Онази от огледалото! 

3. Блясък и многоцветие

Снимка: ТРЕНДО

Един от фаворите през този Черен петък е това бижу на италианската марка JACKY&CELINE! Многоцветна и от естествена кожа, с тази чанта не са ви нужни гривни, обици и пръстени. Нито тежко бижу на врата, защото тя е акцентът, който ще събере погледите наоколо. С дълга дръжка, за да я носите през рамо и ръцете ви да са свободни за следобедно Лате и преглед на социалните мрежи, многоцветната, бляскава чанта е любимата градска придобивка за по-късите и мрачни есенно-зимни дни. Закачката на закопчалката - корона и усмихнато лице са точно онова, за което си мечтае всяко момиче да получи от половинката си - тиара и усмивка! Побира само това, което ви е най-необходимо - пари, слушалки, любимият ви гланц и телефона! Цената е само 99 лв., с повече от половината надолу от реалната ѝ стойност!

4. Бяла като сняг! 

Определено светлите чанти не са сред най-предпочитаните, защото се замърсяват лесно. Но ако са от естествена кожа, като този модел на JACKY&CELINE за 99 лв., се поддръжат изключително лесно. С мокра кърпичка горният слой остава искрящо бял, а същевременно бялото се комбинира перфектно с ярките тонове или контрастира на тъмните!

Снимка: ТРЕНДО

Със сигурност за светлите обувки бялата чанта е най-удачната комбинация. Едновременно спазвате модните правила: чантата да е изключение по нюанс, защото е качествена и да може да се носи поне три сезона. С тази гарантирано ще останете дори и по-дълго! И е подходяща за пролетта, когато тепърва се чудите да извадите ли белите сандали или да заложите на удобните бели кецове! И в двата случая - с тази чанта няма да сбъркате! 

5. Аристократката

Тази изискана и качествена чанта на Anna Luchini е намалена с над 70% специално за Черния петък. Италианската марка залага на аристократични идеи за цялостен имидж и послание.

Снимка: ТРЕНДО

Тя е част от гардероба на големите имена в модната индустрия, като с предимство са изисканите, минималистични нюанси, предпочитани от елитарните кръгове. Тази чанта е налична в 4 цвята и е от телешка кожа. Релефът по повърхността напомня на брюкселска дантела, а в нея има достатъчно джобове за женски тайни! 

6. Медальонът

Снимка: ТРЕНДО

Ексцентрична и набиваща се на очи - тя е точно толкова запомняща се, колкото името на бранда - Roberta M! Тази чанта е в градски стил, с цип с медальон и с лъскава, лакирана повърхност, като е подходяща за акцент в ежедневното към леко неглиже облекло. Комбинацията с обувки от лак с връзки или висок ток е обещаваща! Моделът е непреходен и верен - ще остане в гардероба ви с години и ще реши вечния въпрос: "Имам ли нужда от нова, черна чанта?". Определено тази е Черната Чанта от Черния петък с неустоимо намаление! Медальонът за вашия гардероб! 

7. Спокойната муза

Тъмносиньото е цвят, който се свърза от колористите с истината и сдържаността. Казват, че синьо се носи в четвъртък. Че общуването е по-лесно, когато носим тъмносини нюанси, защото сме по-спокойни и овладяни.

Снимка: ТРЕНДО

Казват, че тъмносиньото стимулира паметта и отключва доверието, комуникацията и духовитостта. Тъмно синьото е цвета на консерватизма. Затова и тази удобна и "сериозна" чанта е за обиграни дами, които успяват да овладяват емоциите си. Поглеждайки точно тази изчистена, добре прибрана дамска чанта, наподобяваща бизнес куфарче, със сигурност можем да кажем, че притежателката ѝ много не говори, но действа бързо и акуратно. Искате ли и вие да сте такава? Намалението е 64%! 

8. Искам я! 

Тя е малка, удобна и някак приятно натрапчива. С металната си дръжка, която закачливо ще блести на рамото ви и голямата катарама и капси, тази чанта е за дами с млад дух и склонни към експерименти в облеклото.

Снимка: ТРЕНДО

Със сигурност не сте виждали скоро момиче с подобен цвят чанта и ако дръзнете, може да бъдете първата, която да си го позволи. Едва ли ще има друга с такъв аксесоар в близост, защото това е чанта, която със сигурност придава уникалност на тоалета ви. Ако сте си казали "искам я" дори за секунда, заради цвета, който погледът ви буквално поглъща, може да я имате сега - за 99 лв, намалена от 270! И това ако не е сделка...

9. Класическа магия

 Магията на кралското синьо в облеклото отдавна е класика. Припомняме ви, че един от историческите тоалети на Мелания Тръмп бе на първа страница на печатните издания в цял свят и е точно в този цвят.

Снимка: ТРЕНДО

Тази симптична, леко тумбеста, почти овална чанта е сред любимите ни попадения през Черния петък. Намалена от 290 лв, тази чанта е подходяща както за официално излизане, така и за вечер с приятелки. Бъдете сигурни, че те ще ѝ обърнат внимание от момента, в който се срещнете! Обзалагаме ли се? 

10. "Ч" като Черна

Изчистена и универсална, тази чанта на JACKY&CELINE категорично е попадение, защото е подходяща за всякакъв ангажимент. От онези модели е, които макар да не забелязвате на пръв поглед, всъщност оценявате като адски удобни и затова се превръщат в любимите ви.

Снимка: ТРЕНДО

"Тази чанта ми е любима, защото мога да я нося с всичко!" Точно така, в крайна сметка ние, жените, трябва да сме практиците. Кому са нужни 10 чанти като може да имате само тази и да решите проблемите си в близките няколко години. Не случайно един известен моден дизайнер беше казал, че черната чанта от естествена кожа е напълно достатъчна за 10 години напред! Тя ще издържи на темпото ви, съмнявате ли се? 

Снимка: ТРЕНДО

Комбинирайте с този изгоден аксесоар - колан на MARCIANO от естествена кожа, защото колко често ви се е случвало да развържете кесията за марков колан? Обазалагаме се, че не е прекалено често! А този колан може да се комбинира с официален черен панталон и да го превърне в същинско модно попадение! Катарамата приковава погледа и придава елегантност, подчертавайки талията! А цената пада от 100 лв на 25 лв! Защото е Черен петък! 

11. Удоволствието да я носиш на гръб

Снимка: ТРЕНДО

С нея ще ви забележат, дори когато сте с гръб! Защото подобна раница е за жени, които не правят компромиси с външния вид, дори когато конкретният аксесоар няма да е непрекъснато пред погледа им! Казват, че хората трябва да си правят татуировки на места, които не виждат, за да не им омръзват! Перефразирайки леко това изречение, позволяваме си да кажем, че тази раница няма да ви омръзне, дори да я носите отпред! Тя е качествена, кожена и удобна. Същевременно е твърда, за да не позволява на вещите ви да се разместват. Подходяща е както за енергичните тийнейджъри, така и за младите майки, които нямат възможност дори да се хванат за главата в забързаното ежедневие с малчуганите! 

Снимка: ТРЕНДО

Комбинирайте с тези леко гръндж боти с капси, които ще ви осигурят удобство и в походката! Подходящи са както за есента, така и за зимата и са на цена от 67,99 лв! Същевременно пазят младежкия дух! 

И не забравяйте, че петък е ден за пазаруване, а Черния петък на Трендо - Ден за лудо пазаруване! Освен чанти, може да намерите точно това, което искате отдавна -  с намаления до -90%! 

 

Материалът съдържа продуктово позициониране!