Декември сякаш минава за миг. Докато на 1 декември си мислите колко много време има до Коледа, изведнъж средата на месеца минава, а вие не сте взели нито един подарък.

Дори и да се окажете в подобна ситуация, това не е повод за паника и предпразнична депресия. Светът, в който живеем, е толкова удобен, че само с няколко клика можете да изберете и купите подаръци за всички в семейството - от най-малките до любимите баби и дядовци.

Играчки за деца от 0 до 101 години

Снимка: Toys.bg

Обикновено купувате играчки за децата, но възрастните не по-малко имат нужда да се забавляват и поне за малко да оставят цялата си сериозност настрана. В онлайн платформата Toys.bg ще намерите всичко - играчки и настолни игри за всякакви възрасти, книжки, образователни комплекти, а в секцията за персонализирани подаръци можете да покажете лично отношение.

За най-малките изберете една от нагряващите се плюшени играчки, които се предлагат само тук. Произведени са в Германия и имат вадещ се пълнеж от френска лавандула. Достатъчно е да нагреете пълнежа в микровълнова фурна и ще дарите часове на спокоен сън за децата.

Има един подарък, който винаги е добра идея - LEGO. В сайта ще намерите всякакви разновидности - за момичета и момчета, за малки и големи, колекционерски, архитектурни и какви ли не.

А ако искате подаръкът да се ползва месеци наред, изберете настолна игра. Разнообразието от теми и формати е безкрайно - космос, логически, математически, забавни, мемори, с думи, образователни, лабиринти... Една хубава настолна игра може да събира семейството заедно и далеч от екраните вечер след вечер!

Козметика с конопено масло

Снимка: MyJuana.bg

Канабидиолът, по-известен като CBD, е популярен природен продукт, извличан от коноп, използван при много заболявания, както и за грижа за красотата. На MyJuana.bg можете да поръчате подаръци от коноп и CBD масло, както и козметика и подаръчни козметични комплекти както за мъже, така и за жени. Душ гел с хмел и коноп за него или комплект за грижа за кожата с коноп и азиатски билки за нея - това са само две идеи за подаръци, които да оставите под елхата тази година.

Ваучер за грижа за себе си

Снимка: iStock by Getty Images

Понякога близките ви сякаш си имат всичко и каквото и да им подарите, ще бъде излишно. Вместо да ги затрупвате с ненужни вещи, можете да им вземете ваучер от сайта за групово пазаруване Deals.bg, който ще могат да ползват в рамките на една или две години. Вие избирате срока на валидност, но е добре, да го ограничите, за да стимулирате човека да използва подаръка си и да се погрижи за себе си.

Ваучерът може да е за конкретна услуга, както и общ ваучер, който важи за всичко, предлагано на сайта. А то не е малко - оферти за масажи, ресторанти, театър, здраве, красота, спорт, обучение, фотосесии, полети с делтапланер и дори годишен хороскоп с до 90% намаление. Така ще дадете свободата на близките си да изберат кога и какво да си подарят от вас.

Ваучер за пътуване

Снимка: iStock by Getty Images

Пътуването не е от най-лесните занимания през последните две години, но ако сред близките си хора имате запалени пътешественици, ваучер за пътуване от Travo.bg ще внесе истинско празнично настроение в коледния ден. Получателят може да избере кога и за каква дестинация да използва ваучера си в България или в чужбина, като освен щастливите мигове на път, вие му подарявате и нещо много по-ценно - моментите на радостно очакване, планиране и избиране на посоката.

*Материалът съдържа продуктово позициониране