Студеното време си отива, усещаме топлината на първите слънчеви лъчи и заедно с тях идва и желанието да сме повече навън. Примамват ни наближаващите концерти и музикални фестивали, които ще ни топлят до следващата зима. И представи си го така: ти си на концерта на любимия си изпълнител на няколко хиляди километри от дома. Никой от обкръжението ти не се включи в авантюрата ти с търсене на почти изчерпалите се билети за световното турне. Само ти успя да се домогнеш до място в залата. Около теб всички се забавляват и запечатват момента. Взел си, обаче, своя нов спътник - Samsung Galaxy S24 Ultra, и то без билет. С неговата камера можеш да съхраниш най-готините мигове, които да споделиш в Instagram и TikTok с приятелите. А те вече сигурно ти завиждат. С подобрените възможности на Nightography снимките и видеоклиповете, заснети със Space Zoom, са с брилянтно качество независимо от условията.

Предните и задните камери на Galaxy S24 Ultra са оборудвани със специализиран ISP модул за намаляване на шума при запис на видеоклиповете и анализира информацията от жироскопа, за да разграничава движенията на заснемащия от тези на обекта. Това дава възможност за по-ефективно премахване на шума и за постигане на ясни видеa на тъмно и от голямо разстояние. Вече имаш топ обектив под ръка.

Източник: Samsung

Телефонът, обаче, не разполага само с готина камера.

Все още си на концерт. И нещо привлича вниманието ти - виждаш кецовете, които търсиш от месеци, но не знаеш как да ги намериш, на краката на друг човек. И какво да правиш сега? Ето как Galaxy S24 Ultra отново решава ситуацията. Функцията Circle to Search with Google е на линия - задържаш Home бутона и ограждаш в кръгче маратонките през приложението на камерата и готово - получаваш информация каква е марката и къде можеш да ги закупиш.

Източник: Samsung

Продължение.

И още си на концерта. Вече си доволен, че си намерил кецовете онлайн с помощта на Circle to Search with Google. Сега пък се страхуваш да не си загубиш телефона. Ама няма как. Той ляга удобно в дланта ти и не ти пречи докато танцуваш. Покритието на дисплея Corning Gorilla Armor на Galaxy S24 Ultra е оптически подобрено и променено на молекулярно ниво, което увеличава издръжливостта с 50% и прави дисплея четири пъти по-устойчив на надрасквания.

Звучат финалните парчета. Огладняваш. Но къде да идеш да хапнеш в град, в който заради концерта си пристигнал от няколко часа и не познаваш. Преглеждаш бързо влога на любимия си travel инфлуенсър, който е бил вече по твоите стъпки.

Източник: Samsung

Без да превключваш, още в самото приложение на YouTube просто заграждаш името на заведението, което виждаш в кадрите, и Circle to Search with Google ти помага с информация относно местоположението му.

По същия начин си набелязваш и забележителности, които да посетиш, или избираш кои местни ястия задължително искаш да пробваш.

Samsung Galaxy S24 Ultra може да бъде най-добрият ти приятел и верен спътник.

А когато трябва да преодоляваш езикови бариери в комуникацията, телефонът има най-лесното решение. Оказва се, че по погрешка са сторнирали резервацията ти за хотел. Трябва да си направиш нова и посягаш към телефона. С функцията Live Translate ще се почувстваш почти като местен. С нея разговорът на живо или по телефона със служителите на рецепцията ще ти се сторят като ще ти се сторят като детска игра, независимо от езиковата бариера.

С Chat Assist пък можеш да избираш перфектния начин за списване на съобщения - на път към летището чатиш с новите си познати, с които си се запознал, и се чудите кой ли ще е следващият концерт и коя ще е точката по света, където може би ще се засечете. Това, че не си експерт по френски или испански не е проблем - Galaxy S24 Ultra е на линия. 

Бъди тренди. С новия Galaxy S24 Ultra ти не само трупаш моменти, но и ставаш част от тях. Забавлявай се на макс със смартфона си, който може да бъде и твоят най-верен другар.

E, вече си у дома. Емоциите още те държат. Отново искаш да върнеш лентата назад. До теб и за теб е Galaxy S24 Ultra - качествени снимки, никакви тайни един от друг, и страхотен дизайн. AI смартфонът е снабден със Samsung Knox - многослойната му защитна платформа пази критичната информация и защитава срещу уязвимости чрез изцяло надежден хардуер.

И май е време да се разбие митът, че кучето е най-добрият приятел на човека.

Източник: Samsung

Това беше една модерна приказка за приятелството. И щом си стигнал до този ред, значи сме спечелили интереса ти. Повече за новия си спътник в живота можеш да намериш ТУК

* Всички, закупили своя модел от серията Galaxy S24, могат да се възползват от до 3 месеца безплатно ползване на YouTube Premium
* Трите модела от серията виж ТУК и ТУК

С подкрепата на: Samsung