Избрахте ли вече подаръците за близките си? И по-сложното - за себе си? Често въпросите "от какво имаш нужда" или "какъв подарък искаш" остават без отговор, кога поради липса на въображение, кога поради липса на време. За щастие, eMAG решава проблема и за двете.

Само няколко клика делят забързания човек от това да избере идеалния коледен подарък и за себе си, и за близките. Дори и да нямате идея какво търсите, "апетитът идва с яденето" или в случая, виждайки добрите оферти, се сещаме точно сега да се възползваме от тях. 

А защо eMAG? Далеч не само заради добрите оферти. Платформата предлага и добре познатите предимства на електронната търговия - удобно и лесно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено, възможности за сигурна и бърза доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната, сред които куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. 

И така! Защо да не напазаруваме, докато пътуваме в метрото, седим в удобния си диван или просто запълваме обедната почивка.

Ето и примерната ни коледна селекция: 

Библиотеката Kring Barking е точно онова допълнение към интериора, което не само че ще внесе стил, но и ще "обере" целия хаос от книги, разпръснати на различни места у дома. Не е нужно да чакаме някой да разчете желанията ни, когато можем и сами да си я подарим изгодно и удобно.

Кафето е преживяване, емоция и винаги е лично, независимо в кой сезон или месец сме. За най-близките си (а защо не и за себе си!), никога не е грешка да подарим емоция. Намираме я в кафеавтомат De'Longhi Magnifica.

Какво е Коледа без добра музика или без любимия филм?! Проблемът понякога е само във времето. Много хора го решават с добри слушалки - като JBL Tune 500, които гарантират пълноценно преживяване с любимия звук. С тях не само сте "в тренда", но и шумни съседи, детски глъч или всякакви други звуци наоколо, не могат да нарушат насладата. 

Отдавна не е модерно да не можеш да готвиш, а всеки втори е "шеф" с познания в здравословното хранене, надвишаващи тези на Илон Мъск за Космоса. Защо тогава да не изберем един почти комически уред за готвене, който е далеч по-лесен за ползване от космическа совалка. Като Уреда за готвене под налягане на TEFAL Turbo Cuisine.

Роботът прахосмукачка нескромно може да бъде квалифициран като идеалния подарък за всеки, когото обичаме. От така ценното време "за себе си" вече не е нужно да се отделя и за досадното чистене. И можем просто да го изкараме в добра компания. 

Почти винаги го има и момента, в който не знаем какво точно да подарим, но от нас се очаква да не сме с празни ръце. В помощ може да бъде симпатичният Коледен декоративен фенер, който да допълни празничния уют във всеки дом. И който да е модерен "писък", напомнящ на Рождественските празници от детството. 

А ако все още не сте добили празнично настроение, време е! Вземете си елха, около която не се налага да обикаляте с километрични лампички и да се суетите с часове. Изкуствената елха с топла светлина Kring Washington изглежда като истинска, но е и далеч по-еко, защото никое дръвче няма да коства живота си заради празника.

И ако все още ви липсва нещо, е само защото не сте се сдобили с Дядо Коледа Kring. Дали са себе си или като подарък за другиго, тази симпатична декорация ще изпълни всяко пространство с коледно настроение. 


Текстът съдържа "Продуктово позициониране".