Обичам да пазарувам с големи отстъпки. Всъщност, кой не обича? Някои хора чакат цяла година, за да си напазаруват хубаво на Black Friday. Това е невероятна възможност да си купим всички любими модни находки, както и подаръци за близките ни хора за предстоящите празници. За целта е добре да планираме предварително нашите бъдещи покупки. Аз обикновено си правя списък с нещата, които искам да купя и ги разглеждам предварително в сайтовете. Ако трябва да бъда честна, на черен петък предпочитам онлайн пазаруването, тъй като претъпканите молове с хвърлени дрехи навсякъде не са по мой вкус.

Вижте оферти на Pinko от 30 лв.

Сред най-продаваните стоки на Black Friday са дрехи, стоки за дома, аксесоари и техника. Съветвам ви да пазарувате онлайн. Блъсканиците в магазините и борбата за стоки и услуги не само ще ви изнервят, но и ще ви накарат да правите необмислени покупки.

В някои онлайн магазини големите разпродажби вече започнаха и можете да пазарувате дори по-рано от 25 ноември. Като цяло през последните две години черният петък продължава цял месец и в това няма нищо лошо, стига да имаме мярка и да сме си определили бюджет, който сме готови да отделим за пазаруване.

Разгледайте колекцията на Vero Moda с цени от 9.99 лв. 

Снимка: iStock by Getty Images

От около две години на черен петък купувам и подаръци за близките ми. Не знам колко по-изгодно е след множеството репортажи, които гледаме всяка година за нереални отстъпки на нелоялни търговци, но със сигурност не всички са такива. Харесва ми идеята да пазарувам на намаленията на черен петък, когато има много избор и магазините са добре заредени.

Вижте оферти на Guess от 29.99 лв.

Дрехите са най-желаните стоки от дамите. Независимо дали ще си купувате зимно якерокли, спортни дрехи, бельо или спортни обувки, използвайте филтрите на сайтовете за онлайн пазаруване, за да не губите излишно време. Може да се възползвате и от възможността да си закупите продукти с бърза доставка, които ще бъдат изпратени към вас до 24 часа

Да пазарувате пред компютъра или телефона си, е истинско удоволствие. Можете спокойно да разгледате всичко и да изберете най-страхотните подаръци и най-добрите оферти. Изненадайте близките си с диспенсър за алкохол, кристален сервиз за уиски, керамичен сет за чай, въртяща стойка за бут или хамон, плато за сирена от орехово дърво/стъклен капак, стойка за вино, красива рамка или ваза.

Най-популярните 30 продукта, може да разгледате ТУК

Ако търсите по-нестандартни подаръци, може да се спрете на магнитен календар, нож за сирена, комплект фондю или арома дифузер. Кутия за бижута също е стилен подарък, който ще бъде оценен. Ако искате да направите много личен подарък, заложете на красиво еротично бельо

Много е важно подаръкът, който избирате, да бъде персонализиран, за да се оцени наистина от човека, за когото е предназначен.

Материалът е предоставен от Trendo.bg!