Бельото обикновено не е най-вълнуващият тип дрехи за пазаруване, но е изключително важно да ни бъде удобно и по размер. Намирането на комфортно бельо не е трудно, стига да знаете коя е правилната кройка и да изберете хубава материя.

Независимо дали пазарувате мъжко или дамско бельо, познаването на вашия тип тяло помага, защото определени стилове могат да бъдат много по-удобни спрямо други модели. Ще можете да намерите подходящия размер бельо на различни марки, ако знаете размерите на талията и бедрата си.

Избягвайте твърде стегнато бельо, което не само води до неприятни издутини и бучки под дрехите ви, но може също да причини протриване и дразнене на кожата. Обикновено всяко бельо, което е по-стегнато и оставя следи по кожата ви, е неудобно за ежедневието и по-добре да изберете по-голям размер или друг модел.

Хубаво е да избирате бельо, което има твърд ластик в колана, тъй като набирането и увисването често е признак на старо, износено бельо, при което тъканта е загубила еластичността си и сега е твърде голяма за вас.

Днес ще ви покажем някои удобни и качествени модели бельо, които можете да вземете с 30% отстъпка в Trendo.bg с промокод SALE30: 

Дантелен сутиен с повдигащ ефект

Trendo.bg

Този ефектен push-up сутиен красиво подчертава и повдига бюста. Чашките имат памучно покритие отвътре за по-добър комфорт, а отвън са с красива бродерия с флорален мотив. 

Дантелени прашки с бродерия Mistress

Trendo.bg

Тези ефектни прашки са изработени от тюл и бродерия с флорален десен. Имат дишаща памучна подплата, която гарантира вашия комфорт.

Полуподплатен сутиен с дантела Heidi

Trendo.bg

Този елегантен сутиен от гладка материя, тюл и бродерия е изработен от нежна за кожата материя. Чашките са подплатени от три части и са с памучно покритие отвътре за по-добър комфорт.

Елегантни бразилиани с бродерия Heidi

Trendo.bg

Бикините са изработени от гладка материя и дишаща памучна подплата за максимален комфорт. Украсени са с тюл и бродерия.

Повдигащ дантелен сутиен

Trendo.bg

Моделът с push-up ефект повдига и оформя идеално бюста. Чашките са облицовани с дантела и са изработени от две части от тънък корсетен материал. Подплънките са поставени в специални джобове на сутиена. 

Бежови бантелени бикини Nessy

Trendo.bg

Бикините са с красива дантела на цветя, а задната част е от еластична дантела. Дишащата памучна подплата гарантира комфорт в ежедневието ви.

Повдигащ сутиен в черно с дантела Sento

Trendo.bg

Женствен сутиен с подплънки, който идеално подчертава гърдите. Чашките са изработени от корсетен дунапрен, обшит с декоративна еластична дантела. Декорирани са с дантела и бежов тюл в горната част.

Бикини с дантела и висока талия Sento

Trendo.bg

Високата талия на модела оптически вталява фигурата. Бикините са ушити от нежна, декоративна дантела и еластичен тюл. Горният ръб на бельото е завършен с еластична лента, а дишащата памучна подплата е много удобна.

Сутиен Moon с push-up ефект

Trendo.bg

Зашеметяващ сутиен с Push-Up ефект. Чашките са покрити с флорална дантела, а отвътре с памучно покритие за по-добър комфорт. Моделът е с регулируеми, подвижни презрамки.

Сребристи бикини с дантела Moon

Trendo.bg

Бикините са направени от мек тюл и дантела. Моделът е много красив и можете да го откриете и с висока талия, както и като прашки. 

Материалът е изготвен от Trendo.bg!