Някои от близките ви са лесни за избор на подарък - много добре познавате вкуса на любимия си човек и знаете какво са си поръчали децата от Дядо Коледа. Други са по-сложни - в тази категория обикновено влизат бабите и дядовците, както и не чак толкова близки роднини, които все остават последни в списъка.

Независимо на какви подаръци сте се спрели тази година, един от най-лесните и удобни начини да ги купите е от eMAG. Там винаги ще откриете добри оферти и ще си спестите обикалянето по магазините в откачения предколеден трафик. Можете да изберете дали доставката да бъде до дома ви, до куриерски офис или клон на Български пощи, както и да вземете избраните от вас продукти от един от трите шоурума на eMAG.

За всички продукти, предлагани от eMAG, имате 30 дни право на връщане, което ви дава допълнително спокойствие, когато купувате подаръци.

А ако единственото, което ви липсва, е вдъхновение, следват седем идеи за подаръци за всеки от списъка ви.

Пъзел: за повече време далеч от екраните

По празниците имаме твърде много свободно време и често се случва да се чудим какво да го правим. Със сигурност знаете които са близките ви, които са най-търпеливи и обичат да се занимават с пипкави неща. Вземете им предизвикателен пъзел като например тази карта на света с 1000 части и ще сте се погрижили за Коледа с по-малко безсмислено стоене пред телефона.

Фотоапарат за моментни снимки: за скъпоценните мигове

Върнете радостта от хартиената снимка, при това принтирана на момента! По Коледа си правим куп снимки, но те обикновено остават в телефоните ни. По-възрастните ни близки така и не ги виждат повече от веднъж, ако не ползват смартфон, а и самите ние скоро ги забравяме, затрупани от нови кадри.

Фотоапаратът за моментни снимки е перфектен подарък за бабите и дядовците, защото с него се работи изключително лесно (буквално с натискане на едно копче) и ще им е винаги подръка, за да запечатат мил момент с близките си хора. Не пропускаме да отбележим, че този подарък е хит и за тийнейджърите.

Калъф за стол за шиацу масаж: за релакс у дома

Знам от опит, че минат ли определена възраст, хората започват да страдат от най-различни болежки - в кръста, в гърба или във врата. Уви, в наши дни и работата от вкъщи допринася за тези усещания и при далеч по-млади. Малцина си позволяват да ходят често на масаж, но вие можете да се погрижите да пренесете масажното студио в дома им. Вземете им калъф за стол за шиацу масаж и ще върнете лекотата в движенията им.

Калъфът може да се сложи почти на всеки стол, има опция за загряване и върви с приложение за телефон, чрез което всеки може да създаде своя собствена програма за масаж. Подходящ е както за майки и бащи, за баби и дядовци и за всеки, радващ се на хоум офис.

Съдомиялна: за лесен живот

Никога през годината не е толкова очевидно колко много човек има нужда от съдомиялна, както по празниците. Цялото семейство се събира, масата се огъва от вкусотии, но когато дойде време за миене на чиниите, празникът заприличва повече на делник - обикновено за майките и бабите, освен ако не теглите жребий на кого ще се падне тази "забавна" задача.

Ако в списъка ви има някой, който все още не се е сдобил с едно от най-полезните изобретения, правени някога в полза на домакините, време е да го зарадвате с нова съдомиялна. По-малко работа в кухнята = повече време за семейството.

Кафемашина: за ароматен старт на деня

Животът е твърде кратък, за да пием лошо кафе. Със сигурност имате поне един кафе маниак в списъка си, който ще оцени възможността да пие ароматно еспресо с каймак всяка сутрин у дома.

Когато избирате кафемашина, спрете се на компактен вариант, който все пак изпълнява две от най-важните условия за този уред: да мели кафето на момента за най-интензивен аромат и да приготвя кафе с плътен каймак. На този модел може също да се настрои силата на вкуса и дължината на кафето (между 30 и 220 мл). Само натискате копчето и все едно сте в Италия!

Преносима тонколона: за купонджиите

Коледа е добро време за малко да спрете телевизора, да пуснете музика за фон и да се отдадете на разговори с близките си хора. С преносима тонколона като тази тихото време в разговори може да прерасне и в шумен купон с танци. Колоната е идеална за тези, които постоянно са в парка, на къмпинг или някъде другаде в движение. Устойчива е на прах, удар и вода (включително и морска), има опция за подсилен бас, светлинни ефекти за парти атмосфера и дълъг живот на батерията - до 12 часа.

Унисекс парфюм: за всеки вкус

Изборът на парфюм не е никак лесна работа - едни харесват по-леки аромати, други по-наситени и характерни. Ако не знаете кои са любимите аромати на някой близък човек, можете да заложите на унисекс парфюм. Този тип аромати са създадени с по-балансирани нотки, подходящи както за мъже, така и за жени.


Материалът е предоставен от eMAG.