Светлана Василева, известна и като Гонзовица беше домакиня на вечерта, но това не трогна актьора. “Ти защо си с толкова много грим?”, поинтересува се Иван, като обясни, че в театъра наричали това “прекалено много пастет”. „Опознах те в интернет и трябва да кажа, че беше впечатляващо!”, с ирония подметна Ласкин, на което моделката отвърна, че това, което се пише за нея, не било нейното истинско аз. Отговорът й още повече подразни възлюбения на Алекс Сърчаджиева и той не се сдържа: „Как не е? Това беше твоят задник!” Той я жегна и за силикона. „Това, което виси под носа ти, не е ли силикон?” Светлана призна, че е така, но допълни, че ако той опита устните й, ще остане впечатлен от усещането и тръпката. „Едва ли!”, контрира отново актьорът.

Гневът на актьора не подмина и Никол Станкулова, пише Монитор. Звездата от „Васко да Гама от село Рупча” атакува манекенката с въпроса: „Защо пишат за теб жълтите вестници?” „Защото няма за кого друг!,” отвърна му красавицата. Ласкин обаче не спря с критиките си: „Защо хората трябва да се интересуват от теб? Ти просто казваш колко градуса е в Добрич!

Опитите на хубавицата да се защити удариха на камък. „Защо мислиш, че аз съм глупава? Имам много качества, които доказват обратното.” Актьорът си поиска списък, който да одобри. Нервите на Никол не издържаха и тя изригна: „На теб какво точно ти доставя удоволствие, за да се заяждаш с 20-годишно момиче?”Не можеш да се пребориш с чичо!”, лаконичен бе Ласкин и обеща да продължи цирка в четвъртък.

Вижте снимки на Никол Станкулова >>
Вижте снимки на Светлана Василева >>