"Анджелина смята Лоусън за забележителна жена, освен това актрисата е силно завладяна от цялата лична драма и емоции, които съпътстват живота на Найджела през последните месеци", разказват от таблоида "Сън".

Изминалата година беше тежка за Лоусън. Тя се разведе с втория си съпруг Чарлз Саачи, след като наяве излязоха снимки, на които ясно се вижда как той я стиска за врата и я души пред лондонски ресторант. Според Саачи, разводът им се дължал на факта, че "той я разочаровал, а и тя го разочаровала след инцидента".

По-късно той заведе дело за финансови злоупотреби срещу помощничките й Анджела и Франческа. Найджела бе подложена на дълъг разпит в съда по време на процеса. По време на делото двете сестри изказаха твърдения, че работодателката им вземала наркотици. Найджела заяви, че ако това е факт, нямало да се радва на доброто здраве и женствено закръглената си фигура, с която се гордее. Тя призна, че е употребявала наркотици само 6 пъти в живота си, и то по времето, когато предишният й съпруг е умирал мъчително от рак.

"Аз трябва да бъда честна. Особено когато личният ми живот е на показ, а освен това по мой адрес се носят всякакви лъжи. Смятам, че ситуацията е меко казано унизителна", сподели Лоусън пред телевизионното предаване "Добро утро Америка".

От първия си съпруг Найджела има две деца, за които е категорична, че след дипломирането им ще остави сами да изкарват прехраната си.

Вижте снимки на Найджела и Анджелина >>