В началото на седмицата Анджелина Джоли започна промотира филма на Дисни "Господарка на злото". Актрисата доказа с външния си вид, че вече е преборила здравословните си проблеми и стреса след двойната мастектомия, на която се подложи. Освен това, Анджи за пръв път от години насам, е успяла да качи няколко килограма, които омекотяват чертите на лицето й.

Тя и Брад Пит отново доказаха, че са най-красивата двойка в Холивуд, появявайки се на благотворителна изложба в Лондон. Костюмите и реквизита от предстоящия филм на актрисата бяха показани в подкрепа на болницата „Great Ormond“ в Кенсингтън. Анджелина отново изглеждаше ослепително в рокля с гол гръб на "Версаче". Вижте снимки >>

Междувременно тя официално потвърди пред в. "Паризиен", че ще сключи брак с Брад Пит: "Да, ще се оженим. Все още сме сгодени, но това е проект, който обмисляме".

Анджелина потвърди също, че планира да се снима в нов филм заедно с бъдещия си съпруг. "Написах сценария на филм, в който Брад и аз ще си партнираме", каза актрисата.