„Тук има чудовища” разпалва въображението с дръзки герои, висококачествени чернобели илюстрации и други фантастични изобретения.
"Кутийковците" пристигат днес и в кината на 3D от "Форум Филм България".

Спечели КОМПЛЕКТ ПОДАРЪЦИ със забавните герои от анимацията "Кутийковците": ученически принадлежности, раничка "Рибс" и двоен билет за филма >>

Рисунките на Сноу показват дикенсов град, а карикатурите му с глуповати лица и прецизно изрисувани машини правят тази книга толкова забавна за разглеждане, колкото и за четене.
Николет Джоунс, „Сънди таймс”

Сноу е написал симпатична, на моменти сюрреалистична история, придружена от десетки фантастични илюстрации, чийто стил е нещо средно между Мървин Пийк и Едуард Гори. Напоследък не се срещат често толкова щедро илюстрирани текстове, а някои от рисунките на сградите създават много силна атмосфера.
„Букс фор Кийпс”

Алън Сноу е добре познат автор и илюстратор на детски книги, както и в много области на дизайна и анимацията. Написал е два романа: „Тук има чудовища” и „По-лоши неща стават в морето!”. И в двата действието се развива в прекрасно чудатия свят на Плъховмост. Алън Сноу живее в Бат, Англия.

Книгата е от 248 страници и се продава на цена 14 лв.

Добре дошли в Плъховмост. Но внимавайте, защото там се крои хитра измама. Младият Артър налетява на ужасяващия разбойник Крадъл и е в капан сам в града, след като му е отрязан всеки път към дома. Междувременно Крадъл и хората му работят неуморно и потайно по злия и подъл план да унищожат целия град. Дали Артър ще успее да осуети злите планове на Крадъл и да намери пътя към дома с помощта на приятелите си кутийковци и зелеглави, няколко чудати граждани, плъховете и пиратите от Морската пералня на Плъховмост?

ИЗБРАНО