Този път той поздрави всички с Великден, вместо с Рождество Христово. Актьорът публикува на страниците си в социалните мрежи снимка, на която пуши пура, с коментар: "Весел Великден на всички".

Вижте снимки >>
Снимки от финала на "Мис Вселена" >>

Потребителите се отнесоха с хумор и също го поздравиха с Великден. Други се посмяха, но поправиха Харви, пожелавайки му щастливо Рождество. Според трети той тенденциозно е сбъркал празниците и така се е надсмял над самия себе си за допусната грешка на "Мис Вселена", пише БТА.

На конкурса в Лас Вегас победителка стана 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вуртцбах. Но тя трябваше да преглътне гафа, предизвикан от водещия Стив Харви, който погрешка коронова 21-годишната колумбийка Ариадна Гутерес. Когато вече й беше сложена короната на "Мис Вселена", актьорът се извини, като каза, че неправилно е прочел името, което е било в плика. Гутерес се задоволи с второто място в надпреварата.

Радостина: ”Мис Филипини” заслужава титлата >>

Снимки на Радостина >>

По-късно Стив Харви се извини още веднъж за грешката си на "Мис Колумбия" и на "Мис Филипини". Въпреки това група колумбийски адвокати подготвят иск към организаторите на "Мис Вселена 2015" заради скандала.