Както самата Златка Димитрова разкри пред bliasak.bg, екипът на предаването й отправил покана за участие още през юли и тя приела. Две седмици преди началото на Dancing Stars 2, обаче, й се обадили, за да я осведомят, че тя няма да може да се изяви на дансинга. Причината така и не станала ясна, тъй като Златка била толкова бясна от новината, че моментално прекратила телефонния разговор.

От екипa на Dancing Stars заявиха, че плеймейтката е била сред кандидат-участниците, но се спрели на други известни личности. Златка Димитрова, била участвала и в други риалити формати и затова образът й е преекспониран. Екипът на Dancing Stars подбрал популярни лица, които нямат никакъв опит в танците. По този начин в предаването щяло да се проследи тяхното развитие.

Спряганата за участничка в Dancing Stars Емануела преди дни ни каза, че не знае кога стартира шоуто. Когато разбра, че то ще започне в края на тази седмица, тя заяви изненадано: "Значи няма да участвам!"

Станаха ясни обаче водещите на предаването. Това ще бъдат актрисата Елена Петрова и Димитър Павлов. Митро се прочу като водещ на предаванията "10-те най", "Това го знае всяко хлапе", "Форт Бояр".
Вижте папарашки снимки на Златка по монокини >>
Още снимки на Злати >>