Екипът на риалитито ще разконспирира отношенията между двама от героите в последния сезон на “Биг брадър” - Иванина и Мартин.

Набедената за двойничка на фолкпевицата Емилия девойка и преминалият под дъгата хасковлия бяха сред малкото участници, които продължиха да поддържат връзка извън формата. Нещо повече - станаха истински съквартиранти в столицата и идилията им продължи близо осем месеца. В предстоящия епизод те ще опитат да се интегрират в консервативно турско семейство.

"Правим еднократен експеримент с тях. Искаме да видим докъде стига етническата толерантност на българина" - сподели продуцента Стойчо Керев. Сравнен с тестените изделия, социалният статус на Иванина доближава максимално този на “кифла” - факт, който действително ще предизвика поредица от смехотворни ситуации в свят с обран дрес код като турския. Сексуалната ориентация на Мартин, меките му обноски и гръмка фалцетна позиция по редица въпроси също няма да оставят безразлична дамата от югоизточната ни съседка.

Двете “дружки” вече не делят обща територия. В началото на септември стана ясно, че преминалата в лагера на брюнетките брадърка е изгонила специалиста по изписване на вежди. Развода по взаимно съгласие обясни със серия битови скандали и навика му да взема пари назаем, които по случайност никога не връща.